Κριός

Ο Άρης στον Σκορπιό σε βάζει σε θέση μάχης στον οικονομικό τομέα, είτε για να αντιμετωπίσεις έξωθεν επιβουλές ή να αποκαταστήσεις ζημιές, είτε για να κάνεις μια μεγάλη «μπάζα», ρισκάροντας. Λεφτά από τα χέρια σου θα περάσουν δηλαδή, το θέμα όμως είναι το πόσο θα… μείνουν! Κατά τα άλλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη κάνει την καθημερινότητά σου πιο «δροσερή» κι ευχάριστη και δεν έχεις παρά να πεις το ναι σε κάθε πρόταση που θα σου γίνει για εκδρομές ή εξόδους. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις μέσα και αξεσουάρ που ομορφαίνουν και διευκολύνουν την ζωή σου.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Άρης απέναντί σου μπορεί να ενισχύσει την ανησυχία σου, ειδικά για την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων, που δεν εξαρτώνται μόνον από τις δικές σου προσπάθειες, με τις διαθέσεις των άλλων απέναντι σου να είναι πότε άκρως υποστηρικτικές και πότε… φανατικά εναντίον σου! Ίσως μάλιστα να τα «σπάσεις» με έναν συνεργάτη σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη σου φέρνει αυξημένα έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να χαρείς την ζωή αλλά και να προσφέρεις το κάτι παραπάνω σε αγαπημένα σου πρόσωπα, μην διστάσεις λοιπόν να δοκιμάσεις την τύχη σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη απέναντί σου, σου προσφέρει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις και υποστηρίξεις από τους άλλους, δεν αποκλείεται όμως τελικά να διαταραχθούν και κάποιες υπάρχουσες ισορροπίες, αφού αυτήν την περίοδο για σένα «ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο»! Σε κάθε περίπτωση πάντως η καλοπέρασή σου δείχνει εξασφαλισμένη. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να αφιερώσεις χρόνο σε fast track εργασίες, αφού «στην βράση κολλάει το σίδερο», μην ξεπεράσεις όμως τις αντοχές σου, αφού ένα «κρακ» θα σου θυμίσει πως «το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής»!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα