Κριός

Η Σελήνη στον Λέοντα σε θέλει… χαλαρό/η και light, ιδιαίτερα σε προσωπικά ζητήματα! Έχεις βέβαια και το δικαίωμα να «ξεδώσεις» στις πίστες ή αλλού χωρίς να έχεις κατά νου ερωτοτροπίες και μόνον, το πιθανότερο όμως είναι να σε βάλουν οι άλλοι στο «κόλπο», θες δεν θες. Αν βέβαια έχεις παιδιά, μπορεί να είναι εκείνα που θα τραβήξουν την προσοχή σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε κάνει πιο επιρρεπή σε «μελό» ιστορίες κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σε επαφές με άτομα που «κουβαλάνε» άσχημες μνήμες από το παρελθόν ή προτάσσουν κάποιο μεγάλο δράμα!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη στον Λέοντα σε θέλει «απίκο» σε ζητήματα στέγης ή στα του οίκου σου, σε κάθε περίπτωση όμως θα υπάρξουν εξελίξεις που θα δημιουργήσουν μια προσωρινή αναστάτωση, ίσως μάλιστα να βγουν στην φόρα οι… εγωισμοί! Επιπλέον όμως μπορεί να βρεθείς και σε ένα πολύ «χάι» περιβάλλον, απολαμβάνοντας περισσές ανέσεις. Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον Κριό ενδέχεται να μπεις σε μια διαδικασία εσωτερικής διερεύνησης, ίσως όμως να δεις κι ένα εξαιρετικά διαφωτιστικό όνειρο, σε πιο πρακτικό επίπεδο δε, είναι πιθανό να ξεμπλοκάρει ένα περιουσιακό ζήτημα.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει να… τριγυρνάς πέρα-δώθε και να μαζεύεις πληροφορίες για το κάθε τι, είτε χρήσιμες είτε… παντελώς άχρηστες κι επειδή όλα αυτά είναι του γούστου σου και ικανοποιούν πλήρως την περιέργειά σου, το βέβαιο είναι πως θα περάσεις καλά, ακόμη κι αν σε κάποιες φάσεις υπάρξουν «τριβές» ή συναλλαγές με «στόκους», που θα σε εκνευρίσουν. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να επαναφέρει στην ζωή σου ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό, ενώ είναι πιθανό να ενταχθείς σε μια συλλογικότητα που έχει ως αντικείμενό της την Παράδοση.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα