Κριός

Με τον ανάδρομο Ερμή να επηρεάζει μεταξύ άλλων τα οικονομικά σου, το κλίμα δεν είναι γόνιμο, αντίθετα αναμένονται αναποδιές και στέρηση εσόδων και εκείνο που επιβάλλεται είναι να κάνεις μια «στάση», ως προς τις επιθυμίες σου, λαμβάνοντας υπόψη σου κάποιους αντικειμενικούς περιορισμούς και φυσικά να μην δανείσεις χρήματα πουθενά. Επιπλέον, αν έχεις φυλαγμένο κάτι «για μια δύσκολη ώρα», φαίνεται πως… ήρθε! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Καρκίνο είναι πιθανό να  στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου και καλό είναι να είσαι «απίκο».
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις και να τις παραπέμψεις στο εγγύς μέλλον, όταν δηλαδή θα έχεις στην διάθεση σου όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες. Ανάλογες επιφυλάξεις πρέπει να έχεις και στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Καρκίνο οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα αποδειχθούν ελαφρώς «βασανιστικές», προτίμησε λοιπόν να παραμείνεις εντός των τειχών, δίνοντας προτεραιότητα σε διαβάσματα, ενώ πάντα υπάρχει η εναλλακτική των πολύ πιο… ξεκούραστων κοινωνικών δικτύων! 
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Με τον ανάδρομο Ερμή η ανεύρεση μιας οριστικής λύσης στα εργασιακά σου δείχνει για την ώρα ανέφικτη, είναι προτιμότερο λοιπόν να περιμένεις, όσο κι αν πιέζουν οι καταστάσεις, αφού το πιθανότερο είναι να πρόκειται για «λάθος συναγερμό». Επιπλέον, σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξουν παραπλανητικά συμπτώματα γι’ αυτό μην βιαστείς να ακολουθήσεις μια προτεινόμενη αγωγή κι αν δεν νοιώθεις καλά, απλά ξεκουράσου, χωρίς να προβείς σε υπερβολές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει αναγκαία έξοδα, μεταθέτοντας για αργότερα μια σημαντική αγορά ή επενδυτική κίνηση. 
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα