Κριός

Ο Ήλιος στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να… ξεχάσεις οικονομικές έγνοιες και σκοτούρες, ίσως μάλιστα να λάβεις και κάποιο έξτρα επίδομα ή δώρο από ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο νομικό ζήτημα, οι εξελίξεις θα αποβούν υπέρ σου. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία σου προτείνει να βγεις έξω, να ταξιδέψεις και να επικοινωνήσεις με κόσμο, αφού εκεί κρύβεται η χαρά και η ικανοποίηση για σένα, ενώ δεν αποκλείεται να σου χαρίσουν ή να σου παραχωρήσουν ένα «σούπερ» μέσον για να κάνεις τις δουλειές σου αλλά και το… κομμάτι σου!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Ήλιος απέναντί σου σε κάνει ακόμη πιο αποδεκτό από τους άλλους και η συμπαράστασή τους σε όλα τα επίπεδα σε κάνουν να ξεχνάς οποιαδήποτε δυσκολία σου. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση που σε απελευθερώνει ή διευρύνει τις προοπτικές σου. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία διώχνει τις οικονομικές σκοτούρες σου και η θετική ψυχολογία σου ενδέχεται να σου φέρει ακόμη περισσότερα κέρδη, ενώ επενδυτικά δεν αποκλείεται να βρεις «φλέβα χρυσού»! Ωστόσο μην γίνεις «μοναχοφάης», ούτε πλεονέκτης, αφού έχει ο καιρός γυρίσματα.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Σκορπιό φοράει τα… καλά του και σε βοηθά να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα στην δουλειά σου με την μεσολάβηση κάποιων άλλων, κάτι που θα σου δώσει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσεις και γενικότερα να κάνεις ότι επιθυμείς. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία σου ανοίγει δρόμους και «πόρτες», με μόνη σου… υποχρέωση να υποστηρίξεις με την σειρά σου τις ευκαιρίες που σου δίνονται, είτε μέσα από δικές σου δράσεις, είτε στις συνεργασίες σου. Μπορείς βέβαια απλά να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, έστω κι αν ξοδέψεις κάτι παραπάνω.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα