Κριός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις μέσα από δρώμενα καλλιτεχνικού ή πολιτιστικού χαρακτήρα ή απλά να ονειρευτείς «δραπετεύοντας» από όλα εκείνα που σε αγχώνουν. Από την άλλη πλευρά, μην πιστεύεις ότι σου λένε ή σου υπόσχονται, ενώ τσέκαρε δύο και τρεις φορές, σε ποιόν/α στέλνεις τα μηνύματά σου! Παράλληλα και για μια εβδομάδα ακόμη, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε παραπέμπει σε οικονομικές εξελίξεις και φαίνεται πως θα κληθείς να ασχοληθείς με μια υπόθεση του παρελθόντος, προκειμένου να πετύχεις την καλύτερη δυνατή ρύθμιση.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε «γεμίζει» με υποσχέσεις για το οικονομικό μέλλον σου, ωστόσο, δεν πρέπει να παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά, ιδιαίτερα όταν σου φαίνονται πολύ ιδανικά για να είναι αληθινά! Επιπλέον, επειδή τα λάθη ή οι αφηρημάδες είναι στο πρόγραμμα, όχι όμως απαραίτητα για… κακό, χαλάρωσε και «πέτα» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα, αφήνοντας το σύμπαν να σε καθοδηγήσει. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου εξακολουθεί να σε έχει στην αναμονή για μια υπόθεση, το «νερό» όμως θα «μπει στο αυλάκι» μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδος.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα βάζει τους «άλλους» στην ζωή σου και μάλιστα με… γλυκό τρόπο, παρέχοντάς σου ένα ψυχικό «αποκούμπι» στην περίπτωση που ζορίζεσαι. Ίσως βέβαια να υπάρξουν και ασάφειες που θα σε… μπερδέψουν, μπορείς όμως κι εσύ να παίξεις την «κολοκυθιά»! Επιπλέον, ενδέχεται να φτάσεις κατά… λάθος σε μια επιτυχία ή να εμπνευστείς από κάτι-κάποιον/α σε υπερθετικό βαθμό. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να επανεξετάσεις τις κινήσεις σου στα εργασιακά σου, ξέροντας πως βιώνεις μια παρένθεση που θα κλείσει μετά από μια εβδομάδα περίπου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα