Κριός

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ευνοεί τις οικονομικές επιδιώξεις σου και αν νοιώθεις πως έχεις στερηθεί πράγματα, ήρθε η ώρα για να τα αποκτήσεις, μέσω των άλλων! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, ενώ η καθημερινότητά σου αναμένεται να διανθιστεί με περισσότερες χαρές και απολαύσεις. Ίσως μάλιστα να ακούσεις όμορφα και εμψυχωτικά λόγια αλλά μπορείς κι εσύ να τα… πεις! Μάλιστα, με τον Χείρωνα στο ζώδιό σου να σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η, είναι πιθανό να αναλάβεις δράση και πρωτοβουλίες, υπέρ αδυνάτων.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα κάνει τους/τις άλλους/ες πιο πρόθυμους/ες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ή τα αιτήματά σου, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να γίνει αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να σου φέρει κέρδη ή αποκτήματα αλλά και φορολογικά ή ασφαλιστικά πλεονεκτήματα. Κατά τα άλλα βέβαια, ο Χείρωνας και ο Άρης στον άξονα 12ου –  6ου  οίκου μπορεί να σε αναστατώσουν με ένα οξύ θέμα υγείας, που έχει ρίζες στο παρελθόν σου ή ένα ξέσπασμα απωθημένων που θα προβληματίσει κι εσένα τον/την ίδιο/α.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη απέναντί σου, διαμορφώνει ένα καλό κλίμα στις διαπροσωπικές αλλά και τις δημόσιες σχέσεις σου, φέρνοντας συμμάχους που θα σε στηρίξουν απέναντι σε κάθε τι το απρόβλεπτο που θα σου συμβεί. Επιπλέον, το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να αλλάξεις ότι σε βλάπτει στην διατροφή και τις συνήθειές σου, περνώντας σε μια νέα και αναγεννητική φάση, ενώ φέρνει και κομβικές εξελίξεις στην δουλειά σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να ασχοληθείς με κοινωνικά και ανθρωπιστικά ζητήματα, μπορεί όμως εύκολα να προκύψουν προστριβές με φίλους/ες ή μια εσωτερική φαγωμάρα στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα