Κριός

Η Πανσέληνος στον Ταύρο ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις σου και όσο περνάει από το… χέρι της, αναμένονται εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις ή να σου δωρίσουν κάτι που θέλεις πολύ. Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου σε κάνει πιο διεκδικητικό/η στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι είναι πιθανό να κερδίσεις «με το σπαθί σου» αυτά που επιδιώκεις. Ωστόσο παρά τα συμφωνηθέντα, η «άλλη πλευρά» επιμένει να κάνει «τα δικά της», ίσως μάλιστα το μπλέξιμο να γίνει ακόμα χειρότερο με την ανάμιξη ατόμων που έρχονται «συστημένα» για να κάνουν σαματά. 
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου ορίζει την έναρξη μιας αναπτυξιακής πορείας και αν πάρεις «ζεστά» τα πράγματα, θα έχεις επιτυχίες και διακρίσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου προσδίδει έναν πιο δυναμικό τόνο στα εργασιακά σου, κάτι που εκτός από την εντατική προσήλωσή σου σε έναν σκοπό, παραπέμπει και σε εντάσεις με συναδέλφους ή/και… αφεντικά! Ίσως μάλιστα να «προσβληθεί» μια σύμβαση εργασίας, από πλευράς σου όμως μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά, αφού η κατάσταση μπορεί εύκολα να «ξεφύγει». Επιπλέον, η υγεία σου μπορεί να ταλαιπωρηθεί από κάτι περαστικό αλλά οξύ.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει διευκολύνσεις στα εργασιακά σου κι εκείνο που προέχει σε ότι την… αφορά, είναι να ξεκουραστείς, αφήνοντας για αύριο ότι σε αγχώνει, ίσως μάλιστα να δεις και μια σημαντική βελτίωση σε θέματα υγείας. Παράλληλα, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου ανοίξει «θερμό μέτωπο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε εξ αιτίας της αυθαίρετης στάσης του, είτε λόγω μιας έντονης διαφωνίας ή… ζήλειας! Αν πάλι έχεις παιδιά, καλό είναι να έχεις τον νου σου, αφού οι «αταξίες» τους θα προκαλέσουν προβλήματα, τόσο στα ίδια, όσο και σε σένα. 
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα