Κριός

Με τον Άρη απέναντί σου, τα νεύρα σου «φτάνουν στον θεό», ωστόσο μέσα στην φούρια σου μπορεί και να βρεις το κίνητρο που σου έλειπε για να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου με θετικά παραγωγικά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν βέβαια και εντάσεις με τους άλλους, αλλά αυτά είναι στο… πρόγραμμα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε παροτρύνει να ξανοιχτείς στον έξω κόσμο, να παρακολουθήσεις παραστάσεις, ακόμη και να ταξιδέψεις. Καλό είναι όμως να μην αποσπάσαι διαρκώς με «χαζά» πράγματα, αφού η μέρα σου θα περάσει χωρίς να σου μείνει κάτι ουσιαστικό.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Άρης στον Ζυγό αναδεικνύει ένα «επείγον» θέμα υγείας. Επιπλέον, σε ωθεί να διεκπεραιώσεις άμεσα τις δουλειές σου κι αν ανασκουμπωθείς θα τελειώσεις μια ώρα αρχύτερα, όσο «κόντρα» κι αν έχεις τον «άνεμο». Μπορείς ωστόσο να αξιοποιήσεις και τις δυνατότητες που σου δίνει η σύγχρονη τεχνολογία, αρκεί να ξέρεις… ποια κουμπιά πατάνε! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε κάνει πιο γενναιόδωρο, καλύπτοντας συνάμα αρκετές από τις επιθυμίες σου, μέσω των… άλλων, αφού όλο και κάτι θα σου δώσουν, αν όμως σου «τάξουν» κάτι για το μέλλον, μην το «δέσεις κόμπο»! 
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες, πρόσεξε όμως μήπως κάποιες από αυτές θεωρηθούν ως αυθαίρετες ή παρεμβατικές από τους άλλους και ιδιαίτερα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή έκτακτα περιστατικά που θα χρειαστούν την συνδρομή σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα