Κριός

Ο Άρης απέναντί σου τείνει να διακόψει μια σχέση ή συνεργασία  σου, ίσως μάλιστα να συμβούν όλα κάτω από το βάρος εξελίξεων που δεν αφήνουν περιθώρια για κάτι διαφορετικό ή έστω έναν συμβιβασμό. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να επωφεληθείς από την «εκπαραθύρωση» κάποιου/ας άλλου/ης! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια επιστροφή χρημάτων. Από την άλλη πλευρά όμως ένα αναμενόμενο έσοδο καθυστερεί, αλλάζοντας ίσως τις προτεραιότητές σου.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Άρης στον Ζυγό σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, ενώ αν «τα βρεις μπαστούνια» με μια δουλειά, ψάξε πρώτα το παρασκήνιο, αφού μπορεί κάποιος/α να σου βάζει εμπόδια για να επωφεληθεί προσωπικά. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου, μια νέα συνεργασία σου μπορεί να μπει «στον πάγο», μέχρι τουλάχιστον να εκπληρωθούν στο ακέραιο οι όροι τηw. Aπό την άλλη πλευρά όμως, ένας πρώην συνεργάτης προσφέρεται για να καλύψει όλα εκείνα που χρειάζεσαι, φαίνεται μάλιστα πως καταφθάνει την κατάλληλη στιγμή!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Ζυγό δρομολογεί εξελίξεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, με το πρώτο ζητούμενο να είναι η κάλυψη «πάση θυσία», υλικών και συναισθηματικών αναγκών, χωρίς ωστόσο να παραλείψεις να καλύψεις και καθαρά σεξουαλικές επιθυμίες! Παράλληλα, αν μια τρέχουσα εργασία σου «κολλήσει» εξ αιτίας μιας τεχνικής ανεπάρκειας, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό για να γίνει η δουλειά σου ή απλά να περιμένεις. Επιπλέον όμως, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό δεν προσφέρεται για επεμβάσεις ή δραστικές θεραπείες, παρά μόνον στην περίπτωση διόρθωσης ενός παλιού λάθους.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα