Κριός

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε ωθεί να «τελειώσεις» μια σχέση ή συνεργασία, ενώ στην περίπτωση που σου προταθεί κάτι νέο φρόντισε πρώτα να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, για να βρεις τι κρύβεται από πίσω. Επιπλέον, στην περίπτωση που ασχοληθείς με υποθέσεις άλλων, να θυμάσαι πως έχεις να κάνεις με «θηρία» που δεν αποκλείεται να σε χρησιμοποιούν κιόλας για να πετύχουν τους ανομολόγητους σκοπούς τους. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις με καλούς όρους ή να αποκτήσεις σημαντικές επαφές με το εξωτερικό.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε θέλει λιγότερο καλοπροαίρετο/η στα εργασιακά σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθείς άθελά σου ως «πιόνι» ή να πέσεις θύμα των συγκυριών. Ίσως μάλιστα να κλείσει οριστικά ένας κύκλος εργασιών αλλά αν έχεις εσύ λερωμένη την φωλιά σου, η όλη υπόθεση μπορεί να έχει νομικές συνέπειες. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο το να αποφύγεις κάθε επαφή με υλικά ή ουσίες που θα μπορούσαν να βλάψουν την υγεία σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να πετύχεις κάποια έξτρα έσοδα ή διευκολύνσεις, που θα σου επιτρέψουν να «ανασάνεις»!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Με τον Δία απέναντί σου, θα τύχεις της συμπαράστασης των άλλων, «γυρίζοντας» τελικά ένα πρόβλημα σε πλεονέκτημα. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σου ζητά να «αφιερωθείς» σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ώστε να μην νιώσει μόνο σε μια δύσκολη στιγμή που περνά. Επιπλέον, η σεξουαλικότητα σου… ανάβει για τα καλά, οφείλεις όμως να είσαι προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου με αγνώστους, αφού ποτέ δεν ξέρεις με ποιόν/α έχεις να κάνεις και ενδέχεται να βρεθείς σε δύσκολη θέση, όταν σου ζητηθούν «ανήκουστα» πράγματα, χωρίς μάλιστα να έχεις διέξοδο διαφυγής.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα