Κριός
Η Σελήνη στον Υδροχόο εμπλουτίζει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που διακρίνονται για κάτι το ξεχωριστό, ίσως μάλιστα να σε «πείσουν» να αλλάξεις οπτική, αποκαλύπτοντάς σου έναν διαφορετικό κόσμο. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς και με ένα «περίεργο» χόμπι ή να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με κάπως εξεζητημένο αντικείμενο. Αν όμως είσαι «παλαιών αρχών», τότε θα «φρίξεις» από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει στέρηση εσόδων, ίσως όμως να… ισοφαρίσεις βρίσκοντας κάποια «χαμένα» χρήματα.
Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!
Ταύρος
Η Σελήνη στον Υδροχόο σου φέρνει νέα δεδομένα στην καριέρα ή την κοινωνική ζωή σου και μέσα σε αυτό το «νεοπαγές» καθεστώς καλείσαι να ελιχθείς. Να ξέρεις όμως ότι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να υιοθετήσεις νέες πρακτικές, τόσο το… καλύτερο για σένα, αφού θα αποκομίσεις μια απρόσμενη επιτυχία. Αν όμως δεν το πράξεις, τότε «απειλείσαι» από δυσάρεστα απρόοπτα και ανατροπές, που σίγουρα θα σε ξεβολέψουν. Επιπλέον, να θυμάσαι πως σήμερα τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα εύκολα. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει μια σχέση ή συνεργασία με… κοντινή ημερομηνία λήξης!
Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!
Δίδυμοι
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε μια καθημερινότητα διανθισμένη με ξαφνικά συναπαντήματα, εκπλήξεις, ανατροπές και μηνύματα που αιφνιδιάζουν, είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα –το δεύτερο αν είσαι κάπου «κολλημένος/η». Αν πάλι είσαι εντελώς βέβαιος/α για κάτι, πρόσεξε μήπως τελικά διαψευστείς, αφού σήμερα τον λόγο έχουν οι εξαιρέσεις! Επιπλέον, είναι πιθανό να υιοθετήσεις ένα νέο look αλλά και να ταξιδέψεις κάπου για πρώτη φορά. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε βάζει να ξαναδείς εργασιακά ζητήματα, να ξέρεις όμως ότι τίποτε δεν θα «δέσει» μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.
Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!
τι γνωμη εχεις?