Κριός

Ο Άρης στον Ζυγό φέρνει εντάσεις κι εκνευρισμούς στην ζωή σου, επειδή όμως ο θυμός είναι κακός σύμβουλος, προσπάθησε να μην δράσεις «εν βρασμώ» αλλά να περιμένεις μέχρι να περάσει η «μπόρα», ακόμη κι αν έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε βάζει σε περισσότερους μπελάδες στην καριέρα σου, ιδιαίτερα αν κάνεις του κεφαλιού σου, αγνοώντας κώδικες συμπεριφοράς και δεοντολογίες. Κόντρα βέβαια σε όλα αυτά πηγαίνει η Αφροδίτη, που σου προτείνει να φύγεις ταξίδι ή να «εξέλθεις», αφήνοντας όλα τα δύσκολα για την Δευτέρα! 
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Τα οικονομικά σου γίνονται ακόμη πιο ανθηρά, ωστόσο ο Άρης στον Ζυγό φέρνει έκτακτες αναγκαιότητες στην δουλειά σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να φορτωθείς με επιπλέον καθήκοντα, αναλαμβάνοντας άμεσα δράση. Καλό είναι επίσης να δώσεις  μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας ή διατροφής. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει μια δυσάρεστη εμπειρία ή ένα «κακό συναπάντημα» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησής σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει απώλεια εγγράφων ή αρχείων, ενώ μπορεί να έρθεις προ τετελεσμένων σε μια νομική υπόθεσή σου. 
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η προσωπική σου ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να αναλάβεις δράση, «τώρα που γυρίζει», αν όμως επιλέξεις τα δύσκολα αντί για τα εύκολα και «φας τα μούτρα σου», δεν θα φταίει κάποιος άλλος αλλά εσύ! Αν πάλι έχεις παιδιά, ενδέχεται να βρεθούν σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό έχε τα από κοντά. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω οι δοσοληψίες σου γίνονται πιο περίπλοκες κι αν ενδιαφέρεσαι για μια χρηματοδότηση, το πιθανότερο είναι να σου ζητηθούν σοβαρές παραχωρήσεις. Αν βέβαια δεις ότι δεν «σε παίρνει», μην ματαιοπονείς.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα