Κριός

Λίγο πριν αποχωρήσει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σου φέρνει οικονομικές ευκολίες κι εξυπηρετήσεις, διώχνοντας μακριά κάθε σχετικό άγχος. Κάνε λοιπόν το… κομμάτι σου και απόλαυσε τα όσα σου προσφέρονται! Ίσως μάλιστα να διευκολυνθείς οικονομικά και στις σπουδές σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει περιπάτους, εκδρομές ή ταξίδια με «μπόνους» κάποιες γνωριμίες με άτομα που η επικοινωνιακή «χημεία» μεταξύ σας θα είναι έκδηλη. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για πρόσωπα και πράγματα, «κόψε κάτι» όμως στα όσα υπερβολικά σου λένε. 
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Αφροδίτη απέναντί σου, σου… φυλάει το καλύτερο για το τέλος, δημιουργώντας γόνιμες συνθήκες στις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και δεν έχεις παρά να είσαι περισσότερο ανοικτός/η σε προτάσεις. Επιπλέον παίρνεις «πόντους»  λόγω της γοητείας που ασκείς, με την «εξαργύρωσή» τους να μην έγκειται μόνον σε λόγια αλλά και σε έργα! Παράλληλα, όσον αφορά στα οικονομικά σου, o Δίας στον Τοξότη σε κάνει να μοιάζεις με παιδί σε λούνα παρκ, μην ανησυχείς όμως αφού ότι θελήσεις, θα το έχεις! Επιπλέον, μπορεί να ευνοηθείς από «καραμπόλες» και τυχαία περιστατικά.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί τα εργασιακά σου και λίγο πριν βγει από το ζώδιο ίσως γίνει μια συζήτηση ή ένα ραντεβού που θα σου ανοίξει νέους δρόμους. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου προσφέρουν ένα «πακέτο» ευεξίας αλλά και να αποκτήσεις ένα συμπαθέστατο pet. Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου φέρνει «υπερπροσφορές» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και στην παρούσα φάση η μια πρόταση μοιάζει καλύτερη από την άλλη, κάτι βέβαια που σου δίνει το δικαίωμα σαν «μελισσούλα» που είσαι, να «τρυγήσεις» από πολλά… λουλούδια, χωρίς να σε δεσμεύει τίποτε!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα