Κριός

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό βελτιώνουν τα πράγματα στα οικονομικά σου, βάζοντας στο «κάδρο» δάνεια ή χρηματοδοτήσεις, που μπορούν να σου προσφέρουν «ανάσες», ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια αποζημίωση. Αν όμως είσαι άτυχος/η, τότε θα χρειαστεί να καλύψεις έξοδα… άλλων! Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό φέρνει νέες προκλήσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι επειδή πολλά είναι αυτά που εξαρτώνται από άλλους, θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις αρκετές φορές την πολιτική σου. Κι αν δεις πως κάτι δεν προχωράει, τήρησε κι εσύ στάση αναμονής
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη απέναντί σου στρέφει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στους άλλους, αφού η δική τους στάση είναι εκείνη που θα κρίνει το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου σε πολλά επίπεδα. Στο όνομα της ενότητας λοιπόν, φέρσου πιο… δημοκρατικά, επιδεικνύοντας συγχρόνως μεγαλύτερη ανοχή στα καπρίτσια τους, αφού το ίδιο κάνουν κι εκείνοι/ες! Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να «ξεμπερδεύεις» γρήγορα με διάφορες δουλειές. Kαλό είναι όμως να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου, ούτε και να αυθαιρετήσεις, παραβιάζοντας την δεοντολογία, αφού θα υπάρξουν αντιδράσεις.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνουν νέα και μάλλον ευχάριστα δεδομένα στα εργασιακά σου, ενώ, αν ψάχνεις για δουλειά, είναι μια καλή μέρα για το κοινοποιήσεις σε πρόσωπα που έχουν «άκρες» και θα σε βοηθήσουν. Επιπλέον, καλείσαι να «κλέψεις» χρόνο για να φροντίσεις τον εαυτό σου και να χαλαρώσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε κάνει πιο «ορεξάτο/η» για ερωτικά ή τυχερά παιχνίδια, καταλαβαίνεις ωστόσο ότι όλη αυτή η έξαψη θα έχει τις καλές αλλά και τις κακές στιγμές της. Ίσως πάλι να προκύψει «θέμα» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε κάνουν πολύ πιο «αγαπησιάρη/α» και πρόθυμο να συμμετάσχεις σε ποικίλα δρώμενα ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Σίγουρα βέβαια θα υπάρξει κι ένας πολύ πιο… προσωπικός χαρακτήρας στις επαφές σου, με τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τον πρώτο λόγο στις… χαρές σου! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό εξακολουθεί να φέρνει εντάσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, με τον συμβιβασμό να είναι το πρώτο ζητούμενο. Επιπλέον μπορεί να αλλάξεις έδρα, για λόγους «ανωτέρας βίας» ή στα πλαίσια ενός νέου ξεκινήματος. 
 

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα