Κριός

Με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου θα απαιτηθούν συμβιβασμοί και προσεκτικοί χειρισμοί από πλευράς σου, ώστε να μην «φας τα μούτρα σου». Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό φέρνει εκπλήξεις ή απρόοπτα στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό μην θεωρείς τίποτα ως «αυτονόητο» και δεδομένο. 
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Με τον Ήλιο απέναντί σου καλείσαι να… αιφνιδιάσεις τους άλλους με τις επιλογές σου, σίγουρα όμως θα πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης, αν ποντάρεις στα «σίγουρα». Αντίθετα από τους «ξένους» θα λάβεις απρόσμενη στήριξη. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον 11ο ηλιακό οίκο σου θα γνωρίσεις κάποια «φευγάτα» άτομα, σε κάθε περίπτωση όμως τίθεται θέμα εμπιστοσύνης, αφού κάποιος/α σε παίζει με ψέματα και άλλα… κόλπα!Κατά τα άλλα, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε θέλει προσεκτικό στις μετακινήσεις σου, ενώ μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις και στα εργασιακά σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Με τον Ποσειδώνα στον 10ο ηλιακό οίκο σου  η τάση σου προς το… παραμύθι διογκώνεται και η μια όψη του νομίσματος έχει να κάνει με την δική σου δυνατότητα «να κάνεις το άσπρο, μαύρο». Η άλλη όμως αποτυπώνει πρόσωπα που σου τάζουν ή καλλιεργούν μια άτοπη αισιοδοξία, προκειμένου να σε έχουν… του χεριού τους!Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου φέρνει κόντρες με αγαπημένα σου πρόσωπα, μάλλον για οικονομικά ζητήματα. Κατά τα άλλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό «ψήνει» μια αλλαγή πλεύσης στα εργασιακά σου, ενώ μπορεί να αλλάξεις την διατροφή σου ή μια θεραπευτική αγωγή, που δεν απέδωσε.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να συμβιβαστείς στις συνεργασίες σου και σε οικογενειακά θέματα. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Σκορπιό σε κάνει να πάρεις μια απόφαση που θα ξενίσει ίσως και τον… εαυτό σου, μπορεί ωστόσο και να διαταραχθεί η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, έτσι στα ξαφνικά.Κατά τα άλλα, ο Ποσειδώνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου προσδίδει μια ρομαντική χροιά στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου και είναι πιθανό να βιώσεις κάτι «παραμυθένιο».  Επιπλέον όμως φέρνει ακυρώσεις δράσεων αλλά και σε λάθη ή παρεξηγήσεις στις συνεννοήσεις σου.
 

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα