Κριός

Παρά τις όποιες «ενοχλητικές» ανακατατάξεις, με την Σελήνη στην Παρθένο μπορεί τελικά να υπάρξει πρόοδος στην δουλειά σου ή να αποκτήσεις έξτρα εξοπλισμό. Ξέχνα όμως για την ώρα δίαιτες και περιοριστικά προγράμματα αφού δεν πρόκειται να τηρηθούν για πολύ! Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα διεγείρει τα πάθη σου, κάτι που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες στην τσέπη σου, ιδιαίτερα αν πιστεύεις πως θα κερδίσεις σε μια όλως διόλου «στημένη» κατάσταση. Ωστόσο, μπορεί να ωφεληθείς από απώλειες άλλων ή να λάβεις μια αποζημίωση-κληρονομιά. 
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που τονώνουν το ενδιαφέρον σου για την ζωή, με συνέπεια η όποια «βαρεμάρα» σου να μετατραπεί γρήγορα σε… ενθουσιασμό! Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα «συμφωνεί και επαυξάνει» στις σούπερ απολαύσεις, είναι μάλιστα πιθανό να βρεις «την μοναδική αγάπη σου» ή να τα ζητήσεις όλα και να τα πάρεις! Από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως στην επιθυμία σου να «δεθείς» αφήσεις ένα παράθυρο ανοικτό σε «τοξικές» καταστάσεις ή πρακτικές χειραγώγησης από τους άλλους. 
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στην Παρθένο αποκτούν προτεραιότητα οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα αλλά για το κάθε τι υπάρχει και μια λύση. Ίσως μάλιστα να δεχθείς την επίσκεψη μαστόρων και ειδικών, προκειμένου να λειτουργούν όλα στην εντέλεια αλλά αν πιάνουν τα χέρια σου… καν’ τα μόνος/η σου! Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει ερωτικές αντιζηλίες στην δουλειά σου, οι οποίες μάλιστα μπορεί να κρίνουν πολλά για την συνέχεια!  Όσο για την υγεία και την διατροφή σου, καθάρισε την βρωμιά γύρω σου και μπες σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης. 
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Με την Σελήνη στην Παρθένο οι επαφές και οι μετακινήσεις σου αποκτούν έναν λειτουργικό και χρήσιμο χαρακτήρα, ίσως μάλιστα να αναβαθμίσεις τα μέσα που χρησιμοποιείς, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια εξυπηρέτηση από «ανθρώπους του μόχθου». Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να ζήσεις σούπερ στιγμές επί… κλίνης, από την άλλη πλευρά όμως βάζει σε πρώτο πλάνο τα συναισθηματικά «κολλήματα» σου και δεν θες και πολύ για να μπεις σε έναν κύκλο ζήλειας και καχυποψίας. Μπορεί ωστόσο να συμβεί και κάτι «καθοριστικό» σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
 

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα