Κριός

Ο Ερμής στον Σκορπιό σου… βρίσκει τρόπους για να κερδίσεις ή να εξασφαλίσεις περισσότερα, είτε άμεσα, μέσα από επενδυτικές κινήσεις ή μια αποζημίωση, είτε έμμεσα, με ρυθμίσεις που σε διευκολύνουν. Επιπλέον, η σύνοδος Δήμητρας-Δία σε βοηθά να επεκτείνεις τις γνώσεις και τους πνευματικούς ορίζοντές σου, ίσως όμως και να σηματοδοτήσει ένα μοναδικό ταξίδι ή την απόκτηση ενός μέσου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης απέναντί σου εξακολουθεί να φέρνει αναταράξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με τα νέα πρόσωπα να αποκτούν προτεραιότητα και κάποια παλιά να… παίρνουν πόδι!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Ερμής απέναντί σου σε παροτρύνει να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που ξέρουν τα κατατόπια και μπορούν να σου παράσχουν πολλές πληροφορίες, ίσως όμως απλά να επωφεληθείς από την επιτυχία ενός συνεργάτη σου. Επιπλέον, η σύνοδος Δήμητρας-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις μια καίρια χρηματοδότηση ή να προβείς σε μια ρύθμιση-μαμούθ, που θα σου επιτρέψει να «ανοίξεις τα φτερά σου». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να αναδείξει ένα θέμα υγείας, ενώ στο εργασιακό σου περιβάλλον θα χρειαστεί να συμβιβαστείς, προκειμένου να διατηρηθούν οι υπάρχουσες ισορροπίες.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Με την σύνοδο Δήμητρας-Δία να επηρεάζει θετικά τις σχέσεις τις συνεργασίες σου αλλά και το σύνολο των δραστηριοτήτων σου, δεν έχεις παρά να πεις το «ναι» στις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και τις προτάσεις που σου γίνονται. Επιπλέον, με τον Ερμή στον Σκορπιό θα έχεις την ευκαιρία να κατοχυρώσεις εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα ή να αποκτήσεις ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα στην δουλειά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σου δίνει το κίνητρο για να υπερβείς τον εαυτό σου, εκφράζοντας ανοικτά τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σου απέναντι σε όποιον/α αγαπάς!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Σκορπιό ευνοεί τις κερδοσκοπικές δραστηριότητες αλλά και τα πιο δημιουργικά εγχειρήματά σου, σου προσφέρει μάλιστα την δυνατότητα να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Επιπλέον, η σύνοδος Δήμητρας-Δία σου δίνει το πλεονέκτημα στα εργασιακά σου, ορίζοντας την αφετηρία εξελίξεων που θα σε ωφελήσουν πολλαπλά, ίσως μάλιστα μια συνεργασία να σε «σηκώσει» και να σου ανοίξει νέους δρόμους. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό εξακολουθεί να δοκιμάζει την υπομονή σου με έκρυθμες καταστάσεις στο σπίτι, την οικογένειά αλλά και τις συνεργασίες σου.
 

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα