Κριός

Με την Σελήνη στον Λέοντα η ζωή σου αλλά και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αποκτούν πιο διασκεδαστικά χαρακτηριστικά. Ίσως μάλιστα να υπάρξει και ένα παιχνίδι που θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.Ο βαθμός της ελευθερίας σου βέβαια θα παίξει σημαντικό ρόλο στο κατά πόσο θα μπορέσεις να «το κάψεις» απρόσκοπτα, αφού ο Άρης απέναντί σου το πάει… φιρί-φιρί για καβγά. Ειδικά στην περίπτωση που θα «ξεχάσεις» τις δεσμεύσεις σου, είτε τις προσωπικές, είτε τις επαγγελματικές. Κομμένοι λοιπόν οι πολλοί ενθουσιασμοί, για να μην σου βγει ξινή η διασκέδαση! 
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Λέοντα η έμφαση πέφτει στα περιουσιακά και τα του οίκου σου, ενώ είναι πιθανό, είτε να έρθει κόσμος στο σπίτι σου, είτε να φιλοξενηθείς σε ένα «χάι» μέρος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, τα πολλά «σούρτα-φέρτα» μπορεί να σου… χαλάσουν την ζαχαρένια!Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες της καθημερινότητας, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τις αντοχές σου, αφού η υγεία σου θέλει μια κάποια προσοχή. Επιπλέον ενδέχεται να αναζωπυρωθούν ανταγωνισμοί στο εργασιακό σου περιβάλλον, με νομικές μάλιστα προεκτάσεις.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Λέοντα να ευνοεί τα ταξίδια και την κοινωνική ζωή, δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα όσα σου προσφέρονται. Ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα πολυτελές όσο και διασκεδαστικό περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση δε, τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά!Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα «χάι» μέσον που θα κάνει την ζωή σου ευκολότερη αλλά και πιο «λαμπερή». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα -κι εδώ αναζητείται μια συμβιβαστική λύση- ενώ μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά και η σεξουαλική απόδοσή σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα