Κριός

Ο Άρης απέναντί σου σε καλεί να λειτουργήσεις έξω από σχήματα και κανόνες, αφού έτσι θα πετύχεις πολλά περισσότερα, με δεδομένο όμως το ότι δεν μπαίνεις εύκολα σε τέτοιες διαδικασίες, το πιθανότερο τελικά είναι να γευθείς μια ξαφνική ανατροπή των ισορροπιών στην ζωή σου. Επιπλέον, οι συνεργασίες σου περνούν σε ένα… ειδικό καθεστώς, όπου οι πιο «αδέσμευτες» έχουν προοπτικές, ενώ οι «νορμάλ» πνέουν τα λοίσθια! Παράλληλα ο Δίας στον Τοξότη σου τα εμφανίζει όλα εύκολα σε σχέση με ταξίδια σπουδές ή νομικές υποθέσεις, στην πραγματικότητα όμως θα υπάρξουν δυσκολίες και καθυστερήσεις.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να σε φέρει στα πρόθυρα μιας ρήξης ή ανατροπής στα εργασιακά σου και σε κάθε περίπτωση το σωστό από την πλευρά σου είναι το να μπεις πρόθυμα σε μια νέα ρότα, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σε κάνουν να πλήττεις ή να «βολοδέρνεις» από αδράνεια. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα ζήτημα υγείας απαιτεί «επαναστατικές» ή πρωτοποριακές λύσεις. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σε κάνει πολύ πιο αισιόδοξο σε σχέση με τις οικονομικές προοπτικές σου, σίγουρα όμως θα υπάρξουν τυπικά ή νομικά κωλύματα, που θα σε «φρενάρουν». 
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Όσο αβανταδόρικη κι αν δείχνει μια πρόταση συνεργασίας που θα σου γίνει, να ξέρεις πως το οικονομικό της σκέλος δεν είναι και τόσο ανθηρό. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό φέρνει… αεροπλανικές καταστάσεις στα προσωπικά σου κι αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς προ εκπλήξεως, εκτός βέβαια κι αν την προκαλέσεις εσύ! Σε κάθε περίπτωση μια «ελεύθερη σχέση» θα αποδειχθεί πολύ πιο διαρκής για σένα, απ’ ότι μια «συμβατική». Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, να είσαι διαρκώς σε επαφή αφού μπορεί να προκύψει το οτιδήποτε στα καλά καθούμενα.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα