Κριός

Ο Άρης απέναντί σου αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μιας «προδοσίας» ή μιας υπονομευτικής δράσης σε βάρος σου, είτε σε μια συνεργασία, είτε σε πιο προσωπικά θέματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς κι εσύ να χρησιμοποιήσεις «κόλπα» και τεχνάσματα, προκειμένου να παραπλανήσεις τους άλλους κι εδώ βέβαια το ζήτημα είναι ποιος θα πέσει πρώτος στην παγίδα του άλλου! Σε κάθε περίπτωση πάντως, οφείλεις να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια «ιδανική» πρόταση, που στην καλύτερη περίπτωση δεν θα ευοδωθεί και στην χειρότερη θα σε καταστήσει ένα… φιλότιμο κορόιδο!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Με την συνδρομή του αστρικού Ποσειδώνα, ο Άρης στον Ζυγό ρίχνει ομίχλη στα εργασιακά σου και το κυρίως πρόβλημα έχει να κάνει με άτομα που έχουν την πρόθεση να σε εκμεταλλευτούν ή να σε κλέψουν. Ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας «κομπίνας», γι’ αυτό μην είσαι «αφελής», ιδιαίτερα απέναντι σε εκείνους/ες που σου τα παρουσιάζουν όλα τέλεια. Επιπλέον να είσαι stand by για ενδεχόμενες διαρροές υγρών ή αερίων αλλά και για προσβολές στα ζώα ή τα φυτά σου. Είναι βέβαια πιθανό να κάνεις κι εσύ κάποιες εξετάσεις ή να ακολουθήσεις μια φαρμακευτική αγωγή, ύστερα από ένα «επεισόδιο» στην υγεία σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Ζυγό κινείται σε… φαντασιακό πεδίο, κάτι που μπορεί να σου προσφέρει πολύ αισθησιακές στιγμές στην προσωπική σου ζωή. Από την άλλη πλευρά όμως στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάτι.. άλλο συμβαίνει από αυτό που δηλώνεται κι είναι από τις φορές που η διαίσθησή σου είναι εύστοχη, έστω κι αν δεν μπορείς να αποδείξεις τα συμπεράσματά σου. Μπορεί ωστόσο και να μην επηρεάσει άμεσα εσένα αλλά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που κινδυνεύει να πέσει σε πλάνη. Κατά τα άλλα φαίνεται να σου δίνονται έξτρα κίνητρα σε σχέση με τα καλλιτεχνικά ή μεταφυσικά ενδιαφέροντά σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Με τον αστρικό Άρη να «βλέπει» τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, το πρώτο για το οποίο οφείλεις να προνοήσεις είναι η ασφάλεια του χώρου σου, αφού μπορεί να γίνει στόχος διαρρηκτών ή ατόμων που σχεδιάζουν κάτι δόλιο σε βάρος σου ή σε κατασκοπεύουν. Τσέκαρε επίσης για διαρροές υγρών ή αερίων, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί και μια επείγουσα απεντόμωση. Επιπλέον, σε περιουσιακά ζητήματα, ότι κι αν κανονιστεί θα αποβεί άκυρο. Από εκεί και ύστερα, είναι το ίδιο πιθανό, είτε να προσφέρεις καταφύγιο σε κάποιον/α, είτε να φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού ώστε να γλιτώσεις από τα… δεινά!
 

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα