Κριός

Ο Ερμής στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου αλλά δεν αποκλείεται αυτό να γίνει με τρόπους ή μέσα που αντίκεινται στην ηθική σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να λάβεις μια κληρονομιά-αποζημίωση. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε θέλει πολύ πιο συγκρατημένο/η απέναντι στις προκλήσεις και τις εντάσεις που σου τυχαίνουν, αφού αν «χτυπήσεις την γροθιά στο μαχαίρι», εσύ θα ματώσεις πρώτος/η. Μπορεί ακόμη να αναλάβεις μια διπλωματική «αποστολή», προκειμένου να πείσεις κάποιον/α να εγκαταλείψει την αδιάλλακτη στάση του/της.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Ερμής απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που επιδιώκουν να σε «εξαγοράσουν» αλλά οι τελικές αποφάσεις ανήκουν σε σένα. Ίσως όμως να στενοχωρηθείς κι από τις εξελίξεις στην ζωή ενός συνεργάτη σου. Παράλληλα, το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε πιέζει να διευθετήσεις εκκρεμότητες στην δουλειά σου, καλύπτοντας εν μέρει τις απαιτήσεις όλων και χωρίς να «ρίξεις» κανέναν. Επιπλέον, μην θέσεις σε κίνδυνο την σωματική σου ακεραιότητα κάνοντας βαριές δουλειές, ενώ αν έχεις κάποιο pet φρόντισε ώστε να είναι ασφαλές και εκείνο και οι… άλλοι!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Σκορπιό υποκινεί αποκαλύψεις για όλα όσα έχουν γίνει στο εργασιακό σου περιβάλλον και τελικά φαίνεται πως θα βρεθείς «από πάνω», τόσο σε σχέση με τον δικό σου ρόλο στα πράγματα, όσο και οικονομικά. Επιπλέον, μπορεί να «ξεθάψεις» εξοπλισμό που θα σου φανεί χρήσιμος. Παράλληλα βέβαια, το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να συμβιβάσεις τα «πρέπει» με τα «θέλω» σου στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενώ αν έχεις παιδιά είναι πιθανό να προκύψει κάποια αναποδιά, που θα σου χαλάσει το Σ/Κ, γι’ αυτό μην κάνεις πολλά… σχέδια!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα