Κριός

Ο Ήλιος απέναντί σου ευνοεί τις συνεργασίες σου αλλά και την εξέλιξη ενός προσωπικού θέματος, που φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της επισημοποίησης, ενώ με την Σελήνη στον Ταύρο δεν αποκλείεται να μοιραστείς τα… οικονομικά εύσημα ύστερα από την επιτυχία ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, μπορείς να κυνηγήσεις επιπλέον έσοδα ή χρηματοδοτήσεις, θα σου είναι δύσκολο ωστόσο να αποταμιεύσεις, λόγω του… γνωστού χαρακτήρα σου, ίσα-ίσα που το πιθανότερο είναι να εξανεμίσεις το αποθεματικό σου σε χρήμα και είδος προκειμένου να περάσεις καλύτερα!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να αναδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, παράλληλα όμως θα βγουν στην φόρα και οι αδυναμίες σου, αν δεν αντιμετωπίσεις σωστά τα όσα θα σου τύχουν. Κρατάς λοιπόν «δίκοπο μαχαίρι» και πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα το χρησιμοποιήσεις! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε βοηθά να βρεις συνεργάτες στην δουλειά σου και να διευρύνεις τον κύκλο εργασιών σου ή να διαφημιστείς με πολύ θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να μεσολαβήσεις σε μια σημαντική υπόθεση, κερδίζοντας την εκτίμηση των δύο πλευρών.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ταύρο σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, βοηθώντας σε να μάθεις πράγματα, γύρω από προσωπικές αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις σου. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου, απαλλάσσοντάς σε από ευθύνες και δίνοντας σου περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ώστε να επιμεληθείς θεμάτων που άπτονται της σωματικής ή ψυχικής σου ευεξίας. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό μπορεί να επισφραγίσει την διάκριση ή την πρόοδο ενός αγαπημένου σου προσώπου, ευνοεί όμως κι εσένα σε ένα προσωπικό σου ζήτημα. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις δουλειά ένα χόμπι σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα