Κριός

Ο Ήλιος απέναντί σου σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, αφού μέσω των άλλων μπορείς να βρεις λύσεις σε κάθε πρόβλημά σου κι αν δεν ξέρεις… ρώτα!. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σε σχέση με την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα, αφού πρέπει πρώτον να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και δεύτερον να έχεις τον νου σου για «λαδιές» και παρανομίες, που κάποιοι «έξυπνοι» πάνε να σου τις φορτώσουν.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να διαπραγματευτείς στα εργασιακά σου, διεκδικώντας απαλλαγή από «βαριά» καθήκοντα. Μπορεί ακόμη να βρεις δουλειά, ύστερα από την μεσολάβηση φίλου/ης ή γνωστού/ης. Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου, προσφέρονται μεν για να μάθεις τα… πάντα και να λύσεις κάθε μυστήριο, αρκεί να κοπιάσεις, σε εξωστρεφείς δράσεις ωστόσο (ταξίδια, μετακινήσεις) αλλά και σε νομικά ζητήματα θα επιδιώξουν να σε φρενάρουν ή να σου βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, γι’ αυτό μην παίρνεις και πολύ… φόρα!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία θα περάσεις καλά κι αν σου προταθεί μια έξοδος με παρέα δεν έχεις παρά να πεις το «ναι»! Αν πάλι έχεις παιδιά θα βρεθεί λύση σε κάποιο σημαντικό θέμα τους. Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να δεσπόζουν στον 8ο ηλιακό οίκο σου, στα οικονομικά σου, οφείλεις να βάλεις πάγο σε «μεγάλες προσδοκίες», αφού δεν πρόκειται να σου βγουν. Επιπλέον, δείχνει πιο φρόνιμο να επικεντρωθείς σε χρέη και υποχρεώσεις, ίσως μάλιστα χρειαστεί να πουλήσεις κάτι για να «ανασάνεις» ή για να βοηθήσεις κάποιον δικό σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα