Κριός

Ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει τετελεσμένα στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως «μπλέξεις» και με άτομα ή κύκλους που δεν δίνουν ποτέ κάτι χωρίς να πάρουν κάποιο «βαρύ» αντάλλαγμα. Κι αν το ζητούμενο είναι να κάνεις μια νέα αρχή, σκέψου και το ενδεχόμενο να αφήσεις οριστικά πίσω σου ένα οικονομικό μοντέλο που σε κάνει δέσμιο/α συμφερόντων και μηχανισμών. Παράλληλα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι το ότι όλα εξαρτώνται από τις καλές ή όχι διασυνδέσεις σου με κρυφά κέντρα εξουσίας, αφού αυτές θα κρίνουν το αν θα θριαμβεύσεις ή θα καταποντιστείς! 
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με άτομα που μάλλον θέλουν να σε ελέγξουν με «τυράκι» το χρήμα και σίγουρα το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι το να ενδώσεις, αφού όπως θα διαπιστώσεις αργότερα, δεν θα σου είναι καθόλου εύκολο να απεμπλακείς. Ίσως όμως να σημάνει και κάποιες συνειδητοποιήσεις, που σταδιακά θα σε κάνουν… άλλον άνθρωπο!. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί το κλείσιμο μιας νομικής υπόθεσης, όπως κι αν γίνει αυτό, ενώ στα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι να αποφύγεις το άγνωστο για να μην μπλέξεις σε περιπέτειες. 
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να φέρει εκμυστηρεύσεις στην δουλειά σου αλλά και μπλοκάρει λειτουργίες, ενώ έχε τον νου σου αφού δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας «καρφωτής» ή συνωμοσίας και μάλιστα από ένα πρόσωπο που σε εκδικείται. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις την θέση κάποιου/ας που την… έχασε! Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ίσως να «πέσεις πάνω» σε οικονομικές ατασθαλίες αλλά αν δεν έχεις τον τρόπο ή τα μέσα για να τιμωρηθεί ο/η ένοχος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις πως δεν είδες και δεν άκουσες!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα