Κριός

Με την Πανσέληνο φαίνεται πως είτε στην καριέρα σου, είτε στο σπίτι ή τα προσωπικά σου η κατάσταση δεν πάει άλλο κι εδώ είναι που καλείσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου, «κόβοντας μαχαίρι» οτιδήποτε δεν συνάδει με την αίσθηση ελευθερίας σου, όσο κι αν «πονάει». Καλό είναι επίσης να διερευνήσεις το παρελθόν σου, προκειμένου να συνειδητοποιήσεις τα βάρη αλλά και τα ταλέντα που κουβαλάς μέσα σου. Παράλληλα, βέβαια το εξάγωνο Ήλιου-Δία σου προσφέρει την εναλλακτική ενός ταξιδιού, ικανού να σε κάνει να ξεχάσεις τα βάσανα της ζωής!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Πανσέληνος σε θέλει πιο «υποψιασμένο/η» στις συναλλαγές σου με τον «έξω κόσμο», ώστε να μην πέσεις θύμα κάποιας χειραγώγησης αλλά αντίθετα να αποκαλύψεις υπόγειες κινήσεις που αποσκοπούν στο να βρεθείς προ τετελεσμένων, είτε στην δουλειά, είτε στο συγγενικό σου περιβάλλον. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να στερηθείς των υπηρεσιών που σου παρέχουν μέσα μεταφοράς κι επικοινωνίας, λόγω μιας βλάβης ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο. Παράλληλα, βέβαια το εξάγωνο Ήλιου-Δία συμβάλλει στο να αποζημιωθείς για την όποια ζημιά πάθεις και μάλιστα… γενναία!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στον οικονομικό τομέα, απαλλαγμένος/η από δεσμεύσεις, περιοριστικές πεποιθήσεις και παθογένειες. Ίσως μάλιστα να απαιτηθούν θυσίες, αφού στην παρούσα φάση τίποτα δεν μπορεί να κερδηθεί αν κι εσύ δεν αποτινάξεις από πάνω σου τα βάρη. Επιπλέον, μπορεί να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός προσώπου που αγαπάς ή εκτιμάς. Παράλληλα, βέβαια το εξάγωνο Ήλιου-Δία σου παρέχει βοήθειες και υποστηρίξεις από τους άλλους κι έτσι τα όποια «δεινά» μπορεί τελικά να σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα