Κριός

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, οι οικονομικές ισορροπίες στην ζωή σου τείνουν να αλλάξουν ή ακόμη και να ανατραπούν ξαφνικά αλλά όσο κι αν «ξεβολευτείς», έχε εμπιστοσύνη στην… έκπληξη! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα σπάνιο δώρο. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να αλλάξεις τα δεδομένα μιας συνεργασίας, που δείχνει «δύσκαμπτη», περιορίζοντας την ελευθερία των κινήσεών σου. Επιπλέον, μπορεί να ενοχληθείς από παράλογες απαιτήσεις των άλλων και να… πάρουν πόδι, ίσως όμως να διακοπεί απότομα και μια σχέση ή συνεργασία, χωρίς να το θέλεις εσύ.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού τείνει να διαταράξει τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από «ακατανόητες» για σένα συμπεριφορές αλλά σε καμία περίπτωση μην δείξεις πως ενοχλείσαι, αφού οι «προβοκάτσιες» θα γίνουν ακόμη πιο επιθετικές. Αντίθετα, αν αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους, με μη αναμενόμενες επιλογές θα προκαλέσεις θετική αίσθηση, ίσως μάλιστα να «τραβήξεις» κι ένα άτομο που θα σε βοηθήσει να… απελευθερωθείς περισσότερο! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό «παίζει» με την υγεία σου κι αν έχεις ευαισθησία στην μέση ή το κυκλοφορικό, μην ζορίζεις τον εαυτό σου
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Κατ’ αρχάς, στα εργασιακά σου, τίποτα δεν κινείται σύμφωνα με το πρόγραμμα κι αν θεωρείς τα πράγματα δεδομένα, μπορεί τελικά να εκπλαγείς δυσάρεστα. Αντίθετα αν είσαι ανοικτός/η στις αλλαγές, τότε η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού θα σε ανταμείψει, πέρα και έξω από κάθε πρόβλεψη. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και είτε θα… τρελάνεις κόσμο με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου, είτε θα πέσεις εσύ θύμα μιας ανατροπής-σοκ! Αν πάλι έχεις παιδιά προνόησε για «το απίθανο», όσο περνά από το χέρι σου βέβαια.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να γοητευθείς από πρόσωπα που έχουν κάτι το «αιρετικό», μπαίνοντας κι… εσύ στον πειρασμό να επαναστατήσεις απέναντι σε ότι είναι συνυφασμένο με «καθώς πρέπει» καταστάσεις. Ωστόσο ο κυνισμός και «η πρόκληση για την πρόκληση» είναι συμπεριφορές που δύσκολα «χωνεύεις», οπότε καλύτερα να… πας πάσο! Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα να πέσει κάτι από… ψηλά! Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ηλεκτρολογικής φύσης ανωμαλίες και παράδοξα.
 

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα