Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να φροντίζει για την καλή σου διάθεση καθώς θα φέρει γύρω σου φιλικά πρόσωπα και ανθρώπους με τους οποίους περνάς καλά. Άλλη μία βοήθεια θα έρθει από το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη και κάνει εξάγωνο με τη Σελήνη, χαρίζοντάς σου εύνοια. Δεν αποκλείεται να κάνεις νέες γνωριμίες σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο και να βρεις τρόπο να δείξεις τις ικανότητές σου στο φλερτ. Η συναναστροφή σου με κόσμο ευνοείται πολύ σήμερα για αυτό άδραξε την ευκαιρία για να συσφίξεις τις σχέσεις σου με ανθρώπους που επιθυμείς.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν συναναστραφείτε με κόσμο και αγαπημένους σας φίλους. Αν είσαι ελεύθερος/η μία βόλτα με φίλους σου σε ένα στέκι ή σε κάποιο άλλο μαγαζί θα εξελιχθεί πολύ ευχάριστα για την αισθηματική σου ζωή.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η προσοχή σου εξακολουθεί να είναι στραμμένη σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο σου δημιουργεί άγχη σχετικά με την καριέρα σου! Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως θα είναι εύκολο να βρεις συμμάχους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και αυτό θα είναι βοηθητικό πρώτα από όλα για την αυτοπεποίθησή σου. Σήμερα θα αντιληφθείς πως υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε εσένα και στις δυνατότητές σου, και αυτό θα σου δώσει κίνητρο να προσπαθήσεις ακόμα πιο σκληρά για να τους αποδείξεις πως έχουν δίκιο που ποντάρουν επάνω σου!

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις μία ευχάριστη συνάντηση με τον/τη σύντροφό σου η οποία θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Σήμερα αυτό που ήθελες περισσότερο από όλα είναι ένα ταξίδι και ακόμα και αν δεν καταφέρεις να το πραγματοποιήσεις κυριολεκτικά τότε σίγουρα θα το κάνεις μεταφορικά! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και θα δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθουν ξανά στο προσκήνιο συζητήσεις και κουβέντες που σχετίζονται με ταξίδια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να αποφύγεις τον πειρασμό για μία απόδραση. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη πιθανόν να σου φέρει μία πρόταση από κάποιο συνεργάτη σου η οποία θα συνδυάζει μία επαγγελματική υποχρέωση και ένα ταξίδι!

Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να γίνεις πολύ ευχάριστος/η με τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα ανεβάσει τις μετοχές σου στην καρδιά του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα ή μία που θα κάνεις σήμερα θα εξελιχθεί ευνοϊκά για εσένα.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Η συναισθηματική αναστάτωση που νιώθεις τις τελευταίες ημέρες σε έχει επηρεάσει για αυτό και πιθανό να μην είσαι και στα καλύτερά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να ενισχύει έντονα συναισθήματα είτε θετικά όπως η χαρά είτε αρνητικά όπως τα νεύρα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις μέσω μιας εργασιακής υποχρέωσης! Ναι καλά διάβασες δεν είναι ψέματα, αν ασχοληθείς με κάποια δουλειά ρουτίνας ή μία δουλειά που σχετίζεται με την εργασία σου, θα καταφέρεις να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο μακριά από σκέψεις που του δημιουργούν εντάσεις.

Σήμερα θα έχεις αρκετά αυξημένη λίμπιντο και αν δεν τη «σπαταλήσεις» φωνάζοντας στον/τη σύντροφό σου μπορείς να έρθεις πραγματικά κοντά του/ης! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος άνθρωπος που θα συναντήσεις θα σου εξάψει το ενδιαφέρον αλλά και τη φαντασία!

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα