Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς περισσότερο σε αυτά που σου προκαλούν ευχαρίστηση και χαρά! Σήμερα είναι μία πολύ καλή και ευνοϊκή ημέρα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να περάσεις όμορφες στιγμές οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις. Σε αυτό θα βοηθήσει και το  τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με το Δία από τον Τοξότη  που υποδηλώνει μία τυχερή ημέρα. Βέβαια το τρίγωνο της και με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να σε παρασύρει, για αυτό προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές σε φαγητό, ποτό, διασκέδαση αλλά και στα λόγια!

Σήμερα είναι μία ευνοϊκή μέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν επιλέξεις να κάνετε κάτι εκτός σπιτιού και να ασχοληθείτε με μία  ενδιαφέρουσα δραστηριότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας νέος έρωτας δεν αποκλείεται να ξεκινήσει σήμερα κατά τη διάρκεια μιας εξόδου  που θα κάνεις, πρόσεξε όμως κάποιες «λεπτομέρειες».

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και θα  σου δημιουργήσει εσωστρέφεια για αυτό και θα επιλέξεις να μείνεις στο σπίτι σου μακριά από  αδιάκριτα βλέμματα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία και τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη, υποδηλώνει πως είναι μία καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς και με ένα ζήτημα του σπιτιού το οποίο σε είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν και να το λύσεις με επιτυχία. Δεν αποκλείεται  να ακούσεις και ευχάριστα νέα από κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου. Η ημέρα ευνοεί πολύ τις οικογενειακές συγκεντρώσεις αρκεί να υπάρχει στο μέρος πίσω του μυαλού σου πως η επικοινωνία μπορεί να παρουσιάσει κάποια προβλήματα. 

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα περάσεις καλύτερα με τον/τη σύντροφό σου στο σπίτι παρά αν βγεις έξω για αυτό μία καλή ιδέα είναι να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο μόνο για δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως έχεις γνωρίσει κάποιο άνθρωπο  που μιλάει στην καρδιά σου.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση και ο εξωστρεφής χαρακτήρας σου δεν θα σε αφήσουν να μείνεις μόνος/η. Γνωστοί, συγγενείς ακόμα και γείτονες θα αναζητήσουν την παρέα σου για αυτό τα τηλέφωνα θα χτυπούν από νωρίς. Η Σελήνη έχει περάσει στο Λέοντα και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία και τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η ημέρα θα φέρει επαγγελματικά ραντεβού και συζητήσεις για συνεργασίες αλλά θα πρέπει να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου. Είναι πολύ πιθανό να αλλάξει κάτι από αυτά που θα ακούσεις για αυτό χρειάζεται προσοχή. 

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα περάσεις καλύτερα με τον/τη σύντροφό σου αν κανονίσετε κάτι με παρέα παρά αν  μείνετε στο σπίτι  και είναι στο χέρι σου να τον/ην ξεσηκώσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  κερδίσει το ενδιαφέρον σου αρκεί να κρατήσεις μικρό καλάθι στις υποσχέσεις!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα