Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Η ημέρα των Χριστουγέννων θα είναι πολύ καλή για εσένα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και αυτό αρκεί για να ανέβει η διάθεση σου.  Αυτό που θέλεις είναι να βγεις έξω και να κάνεις εντύπωση στις παρέες που θα βρεθείς και σίγουρα θα το καταφέρεις. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου δεν αποκλείεται να κάνεις και μία νέα γνωριμία ή και περισσότερες, καθώς το φλερτ θα αποτελεί στοιχείο της ημέρας.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως δεν αποκλείεται να συναντήσεις ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, τους οποίους θα χαρείς πολύ που θα δεις. Μία συνάντηση με κάποιον που έρχεται από το εξωτερικό θα σε χαροποιήσει ακόμα περισσότερο και δεν αποκλείεται να σου γίνει και πρόταση για ένα ταξίδι στη χώρα που μένει!

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για τα αισθηματικά σου ζητήματα και αν έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου θα περάσετε όμορφες στιγμές παρέα με αγαπημένους σας ανθρώπους. Αν είσαι ελεύθερος/η μία βόλτα για ποτό με τους φίλους σου το βράδυ ή μία πρόσκληση σε ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα σε βοηθήσει να βρεις το επόμενό σου ταίρι!

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η ημέρα των Χριστουγέννων θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα οικογενειακό τραπέζι καθώς η ανάγκη σου να περάσεις αυτή την ημέρα παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους θα είναι έντονη. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και υποδηλώνει πως οτιδήποτε κάνεις στο χώρο του σπιτιού σου μαζί με την οικογένειά σου θα στεφθεί με επιτυχία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξει και το κλίμα που θα επικρατήσει σπίτι. Ενδέχεται λίγο να αγχωθείς λόγω των προετοιμασιών που έχεις όμως μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει και αφέσου στη χαρά αυτής της ημέρας.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου  και αν πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να τον/ην γνωρίσεις τους δικούς σου ανθρώπους, σήμερα θα βρεις την ευκαιρία να το κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα  γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω ενός ανθρώπου της οικογένειάς σου.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η ημέρα των Χριστουγέννων σε βρίσκει να προετοιμάζεις μία μεγαλοπρεπή έξοδο το βράδυ ή μία επίσκεψη σε ένα σπίτι όπου θα είναι μαζεμένοι αγαπημένοι συγγενείς, γνωστοί ακόμα και γείτονες!  Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και υποδηλώνει πως όλο αυτό θα στεφθεί με επιτυχία καθώς θα έχει την απαραίτητη δόση glamour! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως ο εξωστρεφής χαρακτήρας και το κέφι σου θα τραβήξει τα βλέμματα και θα κερδίσει τις εντυπώσεις.  Αν  είσαι ελεύθερος/η αυτή η ημέρα δεν αποκλείεται να φέρει και μία νέα γνωριμία  μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου, η οποία θα σε ενθουσιάσει!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν επιλέξετε να συναντήσετε αγαπημένους σας ανθρώπους, για αυτό αποδεχτείτε μία πρόσκληση που θα σας γίνει! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει πολλά υποσχόμενη μέσω ενός ανθρώπου του περιβάλλοντος σου.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα