Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί μία έντονη διάθεση η οποία δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Αυτή η ένταση μπορεί να βγει είτε θετικά είτε αρνητικά,  το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να την αφήσεις να βγει παρορμητικά.  Η ημέρα μπορεί να φέρει ραντεβού με συνεργάτες σου η μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου πάντως το σίγουρο είναι πως δεν θα είσαι μόνος/η σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό το βράδυ σου εφιστά την προσοχή γιατί τα νεύρα σου μπορεί να εξωτερικευθούν με λίγο πιο ιδιαίτερο και έντονο τρόπο από ότι χρειάζεται.

Σήμερα είναι πιθανόν να εκνευριστείς με τον/τη σύντροφό σου με κάτι που είχε γίνει πολύ παλαιότερα και όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν είναι βοηθητικό ούτε για τη δική σου διάθεση αλλά ούτε για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μπορεί να ξεκινήσει έτσι ξαφνικά…

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να φέρνει στο νου σου περασμένα συναισθήματα, ανθρώπους και καταστάσεις με αποτέλεσμα  οι συζητήσεις σου να στραφούν σε θέματα του παρελθόντος. Η αλήθεια είναι πως αν δεν εξωτερικεύσεις αυτά που νιώθεις δεν θα νιώθεις άνετα,  αλλά θα πρέπει να προσέξεις τους ανθρώπους που θα επιλέξεις να  μοιραστείς τις σκέψεις σου, τις ανησυχίες σου και τα συναισθήματά σου. Η σύνοδος που  θα σχηματίζει με  τον Ουρανό από τον Κριό το βράδυ δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να τα πεις «έξω από τα δόντια» σε κάποιον άνθρωπο που σε έχει  ενοχλήσει η συμπεριφορά του.

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την  οποία θα φαίνεται σαν να ψάχνεις αφορμή να καβγαδίσεις και αυτή  η ροπή που έχεις μπορεί να γίνει θέμα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μπορεί να μην είναι τόσο νέα και να έχετε ξανασυναντηθεί στο παρελθόν.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους ξέρεις πως μπορείς να περάσεις καλά όταν βρεθείς, θα αποτελέσουν πόλο έλξης για σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα σε βάλει στη διαδικασία να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να τους συναντήσεις. Η ημέρα είναι ιδανική για συλλογικές δραστηριότητες και οτιδήποτε σχετίζεται με παρέες  για αυτό μη χάσεις την ευκαιρία για να περάσεις καλά. Το βράδυ η σύνοδος  που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό υποδηλώνει πως μπορεί να ειπωθεί κάτι το οποίο θα σε εκνευρίσει ή θα σου θυμίσει κάτι που δεν θέλεις. Προσπάθησε να αντιδράσεις με σύνεση και μην αφήσεις τον  παροδικό εκνευρισμό που μπορεί να νιώσεις, να χαλάσει την ημέρα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές δραστηριότητες αλλά μην ξεχάσεις τον/τη σύντροφό σου έξω από αυτές! Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανόν να μην είναι καλή ημέρα για μία πρόσφατη γνωριμία καθώς θα υπάρξει διάχυτος εκνευρισμός ανάμεσά σας όσο περνούν οι ώρες.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα