Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Ταύρο και θα ενισχύσει με σταθερότητα κάθε κίνηση που θα κάνεις σήμερα.  Επιδίωξε να συζητήσεις κάποια οικονομικά θέματα τα οποία έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα καθώς η οργανωτική σου σκέψη θα είναι πολύ βοηθητική για την επίλυσή τους. Επίσης καλό θα είναι να ασχοληθείς και να τελειώσεις εκκρεμότητες με λογαριασμούς, να πας μέχρι το λογιστή σου που όλο το λες και όλο το αναβάλλεις και να κάνεις οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των οικονομικών σου θεμάτων. Η αυτοπεποίθησή σου έχει σχέση με τους πόρους σου για αυτό καταλαβαίνεις πως αν καταφέρεις κάτι καλό για το πορτοφόλι σου θα ανέβει πολύ!

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα νιώσεις την ανάγκη να κερδίσεις την προσοχή του/ης συντρόφου σου καθώς μέσα από εκείνον/η θα πάρεις την επιβεβαίωση που θα σου είναι απαραίτητη. Αν είσαι ελεύθερος/η μία αισθηματική επιτυχία μπορεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου, όμως χρειάζεται να αναρωτηθείς αν αυτός είναι ο μόνος λόγος για να φλερτάρεις.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και σου χαρίζει ενέργεια και διάθεση προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε ζήτημα παρουσιαστεί σήμερα. Ιδιαίτερη προτίμηση θα έχεις σε ζητήματα των διαπροσωπικών σου σχέσεων καθώς είσαι σίγουρος/η πως μπορείς να καταφέρεις να επιλύσεις κάθε «πρόκληση» που θα παρουσιαστεί.  Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση καλό θα είναι να σκεφτείς την επίδραση που θα έχει είτε σε προσωπικές σχέσεις είτε σε συνεργασίες. Μία συζήτηση για μία νέα συνεργασία μπορεί να ξεκινήσει άμεσα όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως δεν γίνεται να είσαι απόλυτα ευνοημένος/η από αυτή.

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου αν εκείνος/η δεν συμμεριστεί την άποψή σου και η συμπεριφορά σου να φανεί η αλαζονική. Αν είσαι ελεύθερος/η  άκουσε και τη γνώμη ενός αγαπημένου σου ανθρώπου για ένα αισθηματικό σου ζήτημα, καθώς μπορεί να σε βοηθήσει.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχεις ένα πρόβλημα για κάθε λύση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο  θα εντείνει σκέψεις οι οποίες σε αγχώνουν. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην αφήσεις φοβίες και άγχη να σε παρασύρουν σε υποθετικά σενάρια. Προτίμησε να ασχοληθείς με μία υποχρέωση της καθημερινότητας είτε είναι εργασιακή είτε είναι προσωπική, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο μακριά από άγχη.  Βέβαια  αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως η ημέρα δεν ενδείκνυται για τελεσίδικες αποφάσεις σε οποιοδήποτε ζήτημα  για αυτό καλύτερα να κρατήσεις στάση αναμονής.

Σήμερα  επίλεξε να συζητήσεις με το/η σύντροφο σου καθώς  η συζήτηση μαζί του/ης θα μπορέσει να κατευνάσει τη  γενικότερη ανησυχία που νιώθεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα έρθει στο προσκήνιο και αν δεν θέλεις να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με ποιους μοιράζεσαι τα νέα σου.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Σήμερα θα επιλέξεις να αφιερώσεις χρόνο σε ομαδικές δραστηριότητες παρέα με φίλους σου και δεν θα διστάσεις να συγχρωτιστείς με ομάδες και συλλόγους που έχεις κοινά πιστεύω. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δράσεις μέσα από μία ομάδα ανθρώπων  που έχετε την ίδια ιδεολογία. Η εθελοντική δράση και η ενασχόληση με τα κοινά θα είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου, για αυτό βρες χρόνο για να κάνεις κάτι τέτοιο. Μέσα από τις επαφές σου με κόσμο δεν αποκλείεται να κάνεις και νέες γνωριμίες οι οποίες ήρθαν για να μείνουν!

Σήμερα είναι μία ημέρα που  μπορείς να ξεσηκώσεις το ταίρι σου για να ασχοληθείτε με μία εθελοντική δράση,  και αξίζει να το προσπαθήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία  νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει πολύ καλή διάθεση καθώς θα γίνει μέσα σε μία ομάδα όπου θα βρεθείτε και οι δύο.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα