Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο της με τον Ουρανό που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως σήμερα μπορεί να υπάρξουν ανατροπές σχετικά με κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα. Είναι πιθανό να ακυρωθεί ένα επαγγελματικό ραντεβού ή να χρειαστεί να το τροποποιήσεις, και αυτό θα είναι αρκετό για να σε εκνευρίσει. Κάνε υπομονή καθώς το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου θα βρεις τρόπο να χαλαρώσεις συζητώντας με ένα φίλο σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα ανεβάσει τη διάθεση σου και θα σε κάνει να ξεχάσεις την απαιτητική ημέρα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να τον/ην δεις από το απόγευμα και ύστερα που η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη, γιατί θα έχεις ξεμπερδέψει με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω ενός φίλου σου.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Σήμερα  η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου φτιάχνει τη διάθεση, όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού σημαίνει πως «κάτι» σε κρατάει πίσω. Πιθανό να μάθεις κάποιο νέο για ένα πρόσωπο ή να έχεις μια τυχαία συνάντηση με κάποιον που σε εκνευρίζει! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθει  ένα επαγγελματικό ζήτημα στο προσκήνιο. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα ανεβάσει τη διάθεση σου - ιδιαίτερα την ερωτική- οπότε θα ξεχάσεις όλα τα υπόλοιπα!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επιλέξεις να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου, καθώς ακόμα και  τα νεύρα σου θα συνοδεύονται από αυξημένη λίμπιντο. Αν είσαι ελεύθερος/η  τα έντονα συναισθήματα θα κυριαρχήσουν σε ένα νέο φλερτ και θα οδηγήσουν πολύ γρήγορα τις εξελίξεις.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις ξυπνήσει με πολύ καλή διάθεση καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει στο μυαλό σου  αναμνήσεις που μπορεί να σε ενοχλούν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού υποδηλώνει πως μία συζήτηση με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, μπορεί να μην έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα και να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Το απόγευμα η διάθεσή σου θα αλλάξει άρδην προς το καλύτερο καθώς το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε ευνοήσει πολύ. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα φέρει γύρω σου ανθρώπους, οι οποίοι θα  σου δείξουν τον θαυμασμό τους!

Σήμερα η πληθωρική σου παρουσία δεν θα περάσει απαρατήρητη οπουδήποτε και αν βρεθείς,  σε τέτοιο σημείο που μπορεί ο/η σύντροφός σου να ξεκινήσει να  ζηλεύει. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για νέες γνωριμίες και ένα ξεκίνημα μιας νέας αισθηματικής σχέσης.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα