Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη, ένα ζώδιο που σε «βλέπει» φιλικά για αυτό και θα νιώσεις πως η διάθεσή σου θα αρχίσει να γίνεται όλο και καλύτερη καθώς θα φεύγει από την ανησυχία των προηγούμενων ημερών. Η σύνοδος που  θα σχηματίσει με το Δία κατά το δεύτερο μισό της ημέρας υποδηλώνει πως  θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία με ένα εκπαιδευτικό ζήτημα, μία εξέταση για ένα μάθημα ή με θέματα που αφορούν ένα πτυχίο. Επίσης είναι πιθανόν να προκύψει ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους, το οποίο θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις! Η ημέρα σε ευνοεί πολύ με κάθε τρόπο. 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να συναντήσετε αγαπημένους σας ανθρώπους! Αν είσαι ελεύθερος/η  τα αισθηματικά σου ζητήματα ευνοούνται πάρα πολύ σήμερα, πρόσεξε όμως καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα!

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να προσπαθήσεις να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές υποθέσεις και  να διευθετήσεις επίσης οτιδήποτε σχετίζεται με  δημόσιους φορείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία σου χαρίζει αισιοδοξία και πίστη, πως στο τέλος θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η από κάθε οικονομική υπόθεση που έχεις σε εκκρεμότητα. Δεν αποκλείεται να πάρεις κάποιο δώρο από την επιχείρηση που δουλεύεις ή να σου κάνει ένα δώρο  ένας συνεταίρος σου ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου! Σήμερα θα βρεθείς με κάθε τρόπο κερδισμένος/η αρκεί να προσέξεις καθώς κατά διαστήματα θα σε πιάσει μία ακατανίκητη επιθυμία να ξοδέψεις χρήματα!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αν και κατά διαστήματα θα έχεις μία διάθεση υπερβολής και σε αυτά που θέλεις να κάνεις αλλά και σε αυτά που θέλεις να πεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία ιδιαίτερη ερωτική ημέρα σε περιμένει…

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και ευνοεί σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες σου. Αν έχεις καλή διάθεση θα καταφέρεις να λύσεις και ένα ζήτημα που έχει προκύψει ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου και μέχρι τώρα σε ταλαιπωρεί ιδιαίτερα. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία υποδηλώνει εξαιρετική εύνοια σε οποιοδήποτε ζήτημα και αν ασχοληθείς σήμερα, αλλά και μία διάθεση υπερβολής στις αποφάσεις σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα αν αυτές οι αποφάσεις σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι πιθανόν να μην είναι και τόσο ρεαλιστικές!

Σήμερα είναι μία ιδιαίτερα γενναιόδωρη ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου που αν την εκμεταλλευτείς θα μπορέσεις να διευθετήσεις πολύ σημαντικά πράγματα που σας απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις άμεσα μία νέα σχέση.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα