Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Σήμερα θα είσαι αρκετά δραστήριος/α καθώς πέρα από τις υποχρεώσεις σου θα έχεις και τις κοινωνικές προσκλήσεις που θα τις δεις σαν ένα ευχάριστο διάλλειμα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να ανεβάζει τη διάθεση σου ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο! Σήμερα που κάνει και σύνοδο με το Δία καταλαβαίνεις πως θα έχεις μεγάλη εύνοια σε οτιδήποτε αποφασίσεις να ασχοληθείς. Ακόμα θα παρατηρήσεις πως θα γίνεις ιδιαίτερα δημοφιλής στο περιβάλλον σου και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Ακόμα δεν αποκλείεται να κερδίσεις ένα ταξίδι ή να σου γίνει μία πρόσκληση για ένα ταξίδι στο εξωτερικό!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν βγείτε έξω, διασκεδάσετε και φλερτάρετε ξανά ο ένας τον άλλον όπως το πρώτο καιρό της γνωριμίας σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πνευματική συζήτηση που θα ξεκινήσεις με κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου σου περιβάλλοντος θα είναι η αρχή ενός νέου ειδυλλίου.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σου προκαλεί συναισθηματική υπερχείλιση που θα πρέπει να προσέξεις πως θα διαχειριστείς προκειμένου να την καταστείλεις και όχι να την κάνεις ακόμα μεγαλύτερη. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία δείχνει πως είναι μία ευνοϊκή μέρα για εσένα και συγκεκριμένα για το ταμείο σου. Είναι πιθανόν να έχεις νέα έσοδα από μία επιχειρηματική δραστηριότητα ή από ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται και με τρίτα πρόσωπα. Σίγουρα αυτό θα είναι αρκετό για να σε κάνει να αισθανθείς πολύ καλύτερα για αυτό επίλεξε να του δώσεις προτεραιότητα.

Σήμερα θα έχεις την τάση της υπερβολής προς τον/τη σύντροφό σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η αντίδρασή σου θα είναι υπέρ του δέοντος έντονη. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα ερωτική περιπέτεια μπορεί να ξεκινήσει άμεσα όμως να θυμάσαι πως είναι περιπέτεια.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να τονίζει θέματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις μία συζήτηση με κάποιους συνεργάτες σου ή τον/τη σύντροφό σου στην οποία θα διαπιστώσεις πως έχετε τελείως διαφορετικές απόψεις και καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία δείχνει πως με κάποιο ανεξήγητο τρόπο ο/η ευνοημένος/η κάθε συζήτησης θα είσαι εσύ! Συζητήσεις που σχετίζονται με νέες συνεργασίες και επαγγελματικές ιδέες ευνοούνται εξίσου σήμερα, για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο στο μυαλό σου κυνήγησε το.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να φέρει την απόλυτη ταύτιση με τον/τη σύντροφό σου η την απόλυτη διαφωνία καθώς η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα δημιουργήσει υπερβολές είτε προς τη μία πλευρά είτε προς την άλλη. Αν είσαι ελεύθερος μία νέα γνωριμία θα γίνει η νέα σου σχέση.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Οι υποχρεώσεις καλά κρατούν σήμερα και θα πρέπει να ξεκινήσεις την ημέρα σου κάνοντας ένα πλάνο προκειμένου να μη ξεχάσεις τις πιο σημαντικές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα είναι εξαιρετικά βοηθητική για εσένα. Η βοήθεια είναι πιθανόν να έρθει μέσω ενός προσώπου του εργασιακού σου περιβάλλοντος που θα προθυμοποιηθεί πραγματικά να σε βοηθήσει. Επίσης δεν αποκλείεται να φανείς τυχερός/η και σε θέματα που σχετίζονται με εργασιακά project αλλά και υποχρεώσεις ρουτίνας! Να ξέρεις πως σήμερα μπορείς να φέρεις και το πιο δύσκολο ζήτημα εις πέρας καθώς θα έχεις εύνοια.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να σε απορροφήσουν οι δουλειές της καθημερινότητας όμως ο/η σύντροφός σου θα καταφέρει να σου ανεβάσει τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία τυχαία συνάντηση κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει, θα είναι τυχερή σου.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα