Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα  και σου δημιουργεί μία έντονη επιθυμία για διασκέδαση, συναντήσεις με φίλους και φλερτ! Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση για να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς καθώς το μεσημέρι που Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο οι προτεραιότητές σου θα αλλάξουν! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει αρκετές παρανοήσεις και παρεξηγήσεις ιδιαίτερα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Μην αφεθείς στο γεγονός πως οι αγαπημένοι σου άνθρωποι σε ξέρουν και δεν σε παρεξηγούν καθώς μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα. Ακόμα πρόσεξε ιδιαίτερα  τον τρόπο με τον οποίο θα πεις οτιδήποτε, κυρίως αν σχετίζεται με εργασιακά ζητήματα.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να υπάρξει ασυνεννοησία ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου, κυρίως αν ανάμεσα σας μπουν και κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δώσει πολλά και μπερδεμένα μηνύματα για αυτό μη βιαστείς να την προσεγγίσεις.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Λέοντα υποδηλώνοντας πως το ενδιαφέρον σου θα εξακολουθήσει να βρίσκεται σε ζητήματα και υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και τους δικούς σου ανθρώπους.  Προσπάθησε να τις διεκπεραιώσεις όσο νωρίτερα γίνεται καθώς μετά  θα αλλάξεις προτεραιότητες. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα έρθει στο προσκήνιο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου ή με αυτόν/η που θα ήθελες να γίνει σύντροφός σου, λόγω παρανοήσεων. Μέτρησε κυριολεκτικά τα λόγια σου καθώς σήμερα τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Σήμερα αν θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις με τον/τη σύντροφό σου φρόντισε να μην αρχίσεις να αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς η ημέρα μπορεί να έχει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με ανθρώπους που μόλις έχεις γνωρίσει.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να  εκμεταλλευτείς την καλή διάθεση που θα έχεις το πρωί και να κάνεις μία βόλτα σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και  θα σε κάνει να αναζητήσεις την επαφή με κόσμο! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και είναι πολύ πιθανό να  φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη δείχνει πως η επικοινωνία θα είναι δύσκολη με τους δικούς σου ανθρώπους και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Όσο λιγότερο μιλήσεις σήμερα τόσες μεγαλύτερες πιθανότητες θα έχεις να περάσεις την ημέρα «ανώδυνα»!

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η κατά την επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα είναι εύκολο να πεις κάτι το οποίο θα ακουστεί πολύ περίεργα και θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  η επικοινωνία δεν ευνοείται σήμερα, για αυτό πρόσεξε τα επικοινωνιακά λάθη προς αυτόν/ην που σου αρέσει.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα