Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Σήμερα δεν θα σε ανησυχήσει σχεδόν τίποτα καθώς θα έχεις περιορισμένο χρόνο για να χαθείς σε ατέρμονες σκέψεις! Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι πιθανόν να φέρει δουλειές τις οποίες δεν είχες υπολογίσει ή προσπαθούσες να ξεχάσεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να περάσεις στην υλοποίησή τους χωρίς να ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες για να μην το κάνεις! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως κάποιο πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον σου θα σε ξεσηκώσει να αφήσεις τις δουλειές σου για να πάτε βόλτα. Μην το κάνεις!

Σήμερα από τη μία μπορεί να γίνεις υπερβολικά αυστηρός/η με τον/τη σύντροφό σου και μετά από ένα λεπτό να κάνεις το ίδιο για το οποίο του/ης έκανες παρατήρηση! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έχει τα προσόντα να εξελιχθεί αν αποφύγεις τις παρορμητικές δράσεις.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι μία καλή ευκαιρία για να επενδύσεις στα αισθηματικά σου ζητήματα, στους αγαπημένους σου φίλους αλλά και στα χόμπι που έχεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε κρατήσει προσγειωμένο/η στην πραγματικότητα και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό, ιδιαίτερα για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη θα προσπαθήσει να σε παρασύρει να πεις μεγάλα λόγια και μεγάλες υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να υλοποιήσεις και θα σε κάνουν να φανείς αφερέγγυος/α. Η επιλογή είναι στο χέρι σου.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να αντιδράσεις λάθος σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με τον/τη σύντροφό σου όμως θα πρέπει να το αναγνωρίσεις διαφορετικά θα πάρει μεγάλες διαστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία ήρθε για να μείνει, πρόσεξε μην κάνεις κάτι και τη διώξεις!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Σήμερα ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους σκέψεις σχετικές με γεγονότα που σου έχουν συμβεί και κατά τα οποία είχες αισθανθεί αδικημένος/η. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση όμως το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα εκλογικεύσει τα συναισθήματά σου και έτσι θα αποφύγεις να γίνεις «drama queen»! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως μπορεί να αντιδράσεις υπερβολικά σε κάτι που θα σου πει ένας συνεργάτης σου ή ο/η σύντροφός σου ή ακόμα και ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου. Η ημέρα θέλει «ήπιες» αντιδράσεις ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα από τη μία θα έχεις όρεξη να μείνεις σπίτι και να μη δεις κανέναν, από την άλλη όμως θα κάνεις παράπονα σε περίπτωση που δεν έρθει ο/η σύντροφός σου από εκεί για να σου κάνει παρέα! Αν είσαι ελεύθερος/η ο υπερβολικός ενθουσιασμός δεν θα σε βοηθήσει με μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει, ούτε όμως και η απομάκρυνση!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα