Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Σήμερα  είναι πιθανόν να μη νιώθεις αυτοπεποίθηση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα φέρει στο μυαλό σου διάφορες σκέψεις που σχετίζονται με τις ανασφάλειές σου. Εξαιτίας αυτών των σκέψεων είναι πιθανόν να στραφείς περισσότερο σε υλικά αγαθά και δικά σου αποκτήματα και δεν αποκλείεται να γίνεις κτητικός/η με οτιδήποτε σου ανήκει. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει τους Διδύμους και υποδηλώνει πως θα αρχίσεις να ξαναβρίσκεις την καλή σου διάθεση και το κέφι σου!  Ένα τηλεφώνημα με ένα στενό συγγενή σου ή κάποιο άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο θα  είναι πολύ βοηθητικό! 

Σήμερα προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς το πρωί μπορεί να ξυπνήσεις με μία βαριά διάθεση, η οποία όμως δεν θα σε συντροφεύσει για πολλές ώρες! Αν είσαι ελεύθερος/η  το απόγευμα θα είναι πρόσφορο για συζητήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και θα  σε βοηθήσει να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις ικανότητες που έχεις, καθώς αυτό θα είναι το πιο σημαντικό «όπλο» σου για να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις. Το απόγευμα θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο των Διδύμων και η αλήθεια είναι πώς θα στρέψεις την προσοχή σου σε ένα οικονομικό θέμα.  Σήμερα θα είναι εύκολο να τακτοποιήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς και υποχρεώσεις  και να κάνεις το σωστό πλάνο σχετικά με αυτές.  Δεν αποκλείεται να κερδίσεις κάποια έξτρα χρήματα τα οποία θα  πέσουν σαν «μάννα εξ ουρανού»! 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς και οι δύο μαζί μπορεί να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να διευθετήσετε ένα οικονομικό ζήτημα που σας απασχολεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα θα σου δείξει το ενδιαφέρον της.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

H ανάγκη σου για απομόνωση θα είναι εμφανής από το πρωί αλλά δεν χρειάζεται να σε τρομάξει καθώς θα κρατήσει για λίγο ακόμα, όσο η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Ταύρου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τον δυναμικό σου εαυτό  και πιθανόν να ξεκινήσεις να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα!  Σήμερα προτίμησε να περάσεις την ημέρα σου παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς αν έχεις γύρω σου κόσμο η  διάθεσή σου θα ανεβαίνει όλο και περισσότερο!  Μία συνάντηση με τον/τη σύντροφό σου ή με ένα συνεργάτη σου μπορεί να γίνει η αφορμή για να μάθεις ένα καλό νέο.

Σήμερα προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου κατά το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς όσο περνούν οι ώρες τόσο πιο ευδιάθετος/η θα γίνεσαι! Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς και εσύ προς το πρόσωπο που σου αρέσει προκειμένου να έχεις αποτελέσματα!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσεις την ημέρα σου πίνοντας καφέ με έναν αγαπημένο σου φίλο ή να ξεκινήσεις μια συζήτηση με κάποιο συνάδελφό σου που θα αφορά προσωπικά σας ζητήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για  συζητήσεις και προσωπικές εξομολογήσεις. Το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και είναι πιθανόν να  νιώσεις ιδιαίτερα κουρασμένος/η από τις υποχρεώσεις που έχεις να φέρεις εις πέρας άμεσα.  Προσπάθησε να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς, καθώς θα είναι πάρα πολύ σημαντικό όχι μόνο για τη διάθεσή σου αλλά και για τον οργανισμό σου. 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να  επιδιώξεις να δεις τον/τη σύντροφό σου κατά το πρώτο μισό της, καθώς  χρειάζεται να βρεις και λίγο χρόνο για εσένα και την ξεκούραση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος φίλος σου πιθανόν να σου φέρει καλά μαντάτα για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα