Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για αισθηματικά ζητήματα, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με το παρελθόν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως πιθανόν να έχεις μία ευχάριστη εξέλιξη σχετικά με κάποιο παλιό σου έρωτα. Μία τυχαία συνάντηση στο φιλικό σου περιβάλλον ή  ακόμα και η κουβέντα με κάποιους φίλους σου σχετικά με αυτό μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως τον θέλεις ξανά στη ζωή σου. Σε περίπτωση που συνειδητοποιήσεις κάτι τέτοιο η ημέρα σε ευνοεί να το καταφέρεις! Πέρα από παλιούς συντρόφους ενδέχεται να κάνουν και την εμφάνισή τους, παλιοί συνεργάτες και παλιοί γνώριμοι γενικότερα!

Η ημέρα θα έχει έντονο άρωμα παρελθόντος για αυτό αν έχεις ήδη βρει τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς κάποια «ανάμνηση» από τα παλιά μπορεί να σε αναστατώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η και θέλεις να φέρεις ξανά στη ζωή σου κάποιον/α που έχει φύγει, η ημέρα θα σε βοηθήσει!

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο τα φέρνει σε προτεραιότητα.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Ζυγό υποδηλώνει πως μπορεί να έρθει στο προσκήνιο ένα  εργασιακό ζήτημα του παρελθόντος το οποίο θα σε ευνοήσει. Είναι πιθανόν η εμπειρία που έχεις αποκομίσει από αυτό να σου φανεί χρήσιμη σε μία επαγγελματική συνέντευξη που θα περάσεις ή σε ένα ζήτημα που έχει προκύψει στην τωρινή σου εργασία. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις μία αναδρομή στα «μαθήματα» του παρελθόντος καθώς θα σε βοηθήσουν.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να βάλεις ξανά μπροστά ένα σχέδιο που είχες με τον/τη σύντροφό σου αλλά για κάποιο λόγο είχε μείνει στο παρελθόν, καθώς το είχατε «παγώσει». Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη γνωριμία θα σου θυμίσει αρκετά μία γνωριμία του παρελθόντος και αυτό μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επιδιώξεις μία εκδρομή έστω και σε ένα κοντινό προορισμό! Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο κάνε έστω μία βόλτα σε κάποιους συγγενείς σου ή σε ένα αγαπημένο πρόσωπο που δεν βλέπεις συχνά! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να περάσεις καλά αρκεί να ξεφύγεις λίγο από το πρόγραμμα της καθημερινότητας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως είτε τυχαία είτε εσκεμμένα θα έχεις συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος. Αν αυτές οι συναντήσεις είναι εσκεμμένες, να ξέρεις πως η ήμερα είναι με το μέρος σου και με τα σχέδιά σου!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μην μείνεις σπίτι και να αξιοποιήσεις κατάλληλα το χρόνο που θα έχεις για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που δεν σου είχε κάνει εντύπωση στο παρελθόν, θα σου κάνει στο παρόν!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα