Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με μία συλλογική δραστηριότητα, να συνδράμεις σε ένα πρόβλημα που απασχολεί κάποιο φίλο σου ή να ξεκινήσεις να συμμετέχεις ξανά ενεργά σε μία ομάδα που είσαι μέλος. Οτιδήποτε και αν κανείς θα στεφθεί με επιτυχία αν το κάνεις με παρέα. Όσο περνούν οι ώρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις μεταξύ εσένα και των άλλων. Απόφυγε τα πολλά λόγια για να μην εντείνεις το κλίμα ασυνεννοησίας και προτίμησε τις πράξεις οι οποίες είναι πιο ξεκάθαρες και δεν γίνεται να παρερμηνευθούν.

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά τις συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου καθώς ακόμα και άθελά σου μπορεί να δημιουργήσεις ένα επικοινωνιακό μπέρδεμα. Αν είσαι  ελεύθερος/η μη ζητήσεις από κάποιο φίλο σου συμβουλές για μία πρόσφατη γνωριμία καθώς μπορεί να  μην σου δώσει τις κατάλληλες.

Αγαπητε Αιγόκερως θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Υδροχόος

Σήμερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο καθώς τις τελευταίες ημέρες που η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό δεν σε αφήνει να τα ξεχάσεις.  Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τη διευθέτησή τους, καθώς η ήμερα μπορεί να φαίνεται ιδανική για να  τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα όμως μπορεί να προκύψουν επικοινωνιακές δυσκολίες. Προτίμησε να  ασχοληθείς μαζί τους κατά το πρώτο μισό της ημέρας ώστε να τελειώνεις γρήγορα καθώς το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Πρόσεξε ιδιαίτερα αυτά που λες στους άλλους και ακόμα περισσότερο αυτά που καταλαβαίνεις, ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες παρεξηγήσεων!

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η ήμερα μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου εξαιτίας παρεξηγήσεων. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι πολύ φειδωλός/η με αυτά που θα πεις σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει αν δεν θέλεις εκείνος /η να καταλάβει αλλά ντ΄ άλλων.

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία μπορούν είτε να σε χαλαρώσουν είτε να σε ευχαριστήσουν. Προτίμησε να περάσεις το χρόνο σου ταξιδεύοντας με το μυαλό σου σε αναμνήσεις οι οποίες σου είναι ευχάριστες, καθώς αυτό θα είναι το μυστικό  για να φτιάξεις τη διάθεσή σου σήμερα! Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει νέα από κάποιο πρόσωπο με το οποίο είχατε απομακρυνθεί και με αυτό τον τρόπο θα έρθει ξανά στο προσκήνιο. Ακόμα είναι πιθανό να γυρίσουν στη ζωή σου άνθρωποι οι οποίοι υπήρχαν και κατά το παρελθόν είτε σε προσωπικό  είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σήμερα  παρόλο που η ημέρα φαίνεται πολύ καλή θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σχετικά με μία συζήτηση που θα έχεις με τον/τη σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν αυτή σχετίζεται με ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανόν να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου κάποιος άνθρωπος με τον οποίο φλέρταρες κατά το παρελθόν! 

πηγή:

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα