Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Σήμερα είναι πιθανόν να εξακολουθείς να έχεις ανησυχίες οι οποίες σχετίζονται με ανοιχτά ζητήματα και εκκρεμότητες τις οποίες φέρνεις από το παρελθόν,  κυρίως οικονομικού χαρακτήρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να εντείνει τις ανησυχίες σου για αυτό και καλό θα ήταν να μην κάνεις τίποτε σήμερα καθώς το άγχος σου δεν θα σε βοηθήσει πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο κάποια χρήματα τα οποία είτε πρέπει να πάρεις είτε πρέπει να δώσεις και σχετίζονται με δάνεια, ασφάλειες, τράπεζες και δημόσιους φορείς.

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά την επαφή με το/η σύντροφο σου καθώς αλλά θα λες εσύ, αλλά θα καταλαβαίνει εκείνος/η και μπορεί να δημιουργηθούν κάποια ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι έναν έρωτα του παρελθόντος καθώς θα εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να τονίζει ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Σήμερα είναι πιθανόν ο/η σύντροφός σου αλλά και κάποιος στενός σου συνεργάτης να σε κρατήσουν αρκετά απασχολημένο/η με τα δικά τους ζητήματα και έτσι να παραμελήσεις τελείως τα δικά σου. Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή υποδηλώνει πως θα έρθει στο προσκήνιο ένα ζήτημα του παρελθόντος το οποίο δεν είχε λυθεί. Προσπάθησε να το διευθετήσεις καθώς η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κλείσεις οριστικά  οποιαδήποτε εκκρεμότητα.

Σήμερα είναι μία ημέρα που αν προσπαθήσεις να λύσεις θέματα που απασχολούν εσένα και τον/τη σύντροφό σου και σχετίζονται με το παρελθόν, έχεις αυξημένες πιθανότητες να τα καταφέρεις! Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις σε μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα εργασιακό ζήτημα του παρελθόντος ή μία δουλειά της καθημερινότητας την οποία θα έπρεπε να έχεις τελειώσει καιρό αλλά μέχρι τώρα την άφηνες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σε καλεί να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να μην τις αφήνεις να διαιωνίζονται. Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή υποδηλώνει πως θα υπάρξει ένα πρόβλημα στην επικοινωνία με τους άλλους. Προσπάθησε να είσαι λιτός/η και περιεκτικός/η ταυτόχρονα, καθώς τα πολλά λόγια το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν σήμερα είναι πολλές παρεξηγήσεις!

Σήμερα  οι εργασιακές υποχρεώσεις και τα επικοινωνιακά μπερδέματα θα κάνουν ένα εκρηκτικό συνδυασμό που μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα χρειαστεί παραπάνω προσοχή καθώς μπορεί να πεις κάτι -ακόμα και άθελά σου- που θα την προσβάλλει.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα