Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα δημιουργώντας σου θέματα ανασφάλειας για αυτό και θα νιώθεις περίεργα σήμερα. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι  για να καταφέρεις να διώξεις τα άγχη από το μυαλό σου είναι να  ανακτήσεις την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα και οικονομικές διευθετήσεις ευνοούνται σήμερα για αυτό μην τα αφήσεις να περιμένουν καθώς μέσα από αυτά μπορείς να έχεις και μία επιτυχία, η οποία θα βοηθήσει πολύ να νιώσεις καλύτερα! Αν θέλεις  να είσαι ακόμα πιο σίγουρος/η πως δεν θα βγεις εκτός προϋπολογισμού με τα έσοδα και τα έξοδα κάνε ένα πλάνο και δες που χρειάζεται να επέμβεις!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς οι κοινές σας δραστηριότητες ακόμα και αν σχετίζονται με κοινές υποχρεώσεις και δουλειές θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία υπόνοια ενδιαφέροντος από κάποιο πρόσωπο που θα συναντήσεις θα σου φτιάξει την ημέρα!

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και καταδεικνύει άλλη μία ημέρα πως θα τραβήξεις την προσοχή των ανθρώπων που θα βρεθούν στο διάβα σου! Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να τραβήξεις την προσοχή για τους λάθος λόγους ιδιαίτερα αν οι απαιτήσεις που θα έχεις προς τους άλλους είναι πολλές! Σήμερα μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να βρεις τρόπο να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που θέλεις χωρίς ιδιαίτερα τεχνάσματα, φτάνει να είσαι ο εαυτός σου!  Ακόμα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μία νέα γνωριμία είτε προσωπικού  είτε επαγγελματικού ενδιαφέροντος η οποία  δείχνει πως έχει μέλλον.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να προσπαθήσεις να καταστείλεις την τάση που θα έχεις να εκνευρίζεσαι σε περίπτωση που δεν σου κάνει κάποιο χατίρι! Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα έχουν την τιμητική τους!

Αγαπητε Λέων θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Παρθένος

Τις τελευταίες ημέρες δεν νιώθεις  το ηθικό σου ακμαίο και αιτία για αυτό είναι οι σκέψεις σου που σου δημιουργούν άγχη και φοβίες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο  Λέοντα και να σου δημιουργεί ανασφάλεια και  την τάση να ταυτίζεσαι με οτιδήποτε νιώθεις πως είναι δύσκολο, αγχωτικό και επίπονο!  Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να επικεντρωθείς σε μία υποχρέωση που έχεις να φέρεις εις πέρας ή ακόμα και στις δουλειές του σπιτιού, προκειμένου να σταματήσεις να κάνεις  με ταχύτητα αστραπής διάφορες σκέψεις που σε αγχώνουν. Να θυμάσαι πως και μία βόλτα στη φύση ή μισή ώρα περπάτημα θα βοηθήσουν πολύ στο άγχος σου.

Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να πάτε για περπάτημα καθώς αν δεν έχετε κάτι να κάνετε είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε τις αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  εξελιχθεί μόνο αν μπορέσεις να συγκρατήσεις τα σενάρια καταστροφής που κάνεις!

Αγαπητε Παρθένος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα