Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Σήμερα ξεκινά μια ημέρα αρκετά προσοδοφόρα για εσένα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα  και να σου φέρνει ιδέες για να αξιοποιήσεις το χρόνο σου όπως εσύ πραγματικά θέλεις. Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ξεκινήσεις και μία νέα δραστηριότητα η οποία θα σε βοηθά να περνάς όμορφα τον ελεύθερο σου χρόνο. Προτίμησε αυτή να σχετίζεται με κάποιο άθλημα καθώς είναι ένας  ωραίος τρόπος να διοχετεύσεις εκεί την ενέργειά σου, η οποία θα είναι σε  υψηλά επίπεδα!  Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι  μία τάση παλιμπαιδισμού που μπορεί να σε πιάσει η οποία θα δημιουργήσει κάποια μικρά θέματα με τους γύρω σου!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα  για να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να ξεκινήσετε να ασχολείστε με ένα άθλημα ή με ένα χόμπι προκειμένου να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η  το φλερτ με κάποιον/α που θα συναντήσεις θα σου φτιάξει τη διάθεση!

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Σήμερα ακόμα και αν έχεις κανονίσει το πρόγραμμα σου κάποια δουλειά που σχετίζεται με το σπίτι σου θα σε κάνει να αλλάξεις τα πλάνα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και  σε προτρέπει να δώσεις προτεραιότητα στις δουλειές εντός οικίας, καθώς κάποιες από αυτές πρέπει να γίνουν άμεσα.  Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα δοτικός/η με τους άλλους και για αυτό δεν αποκλείεται να αφήσεις τις δουλειές που έχεις στην άκρη, για να συνδράμεις σε υποχρεώσεις των δικών σου ανθρώπων.  Οτιδήποτε και αν κάνεις φρόντισε να το κάνεις με την καρδιά σου καθώς είναι ο τρόπος για να ανέβει η διάθεσή σου!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μείνετε στο σπίτι και να αποφύγετε τον πολύ κόσμο καθώς θα είσαι περισσότερο εσωστρεφής από ότι συνηθίζεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  εσωστρέφεια σου δεν θα βοηθήσει να εξελιχθεί μία πρόσφατη γνωριμία, για αυτό χρειάζεται να προσπαθήσεις να φανείς πιο προσιτός/η σε αυτόν/η που σε ενδιαφέρει.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Τα νέα που θα φτάνουν στα αυτιά σου από συγγενικά σου πρόσωπα και μη, θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η σχεδόν όλη την ημέρα καθώς θα είναι αρκετά! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σου δημιουργεί έντονη επιθυμία για να συναναστραφείς με κόσμο και να λάβεις μέρος σε ατελείωτες συζητήσεις.  Επίσης είναι πιθανόν να νιώσεις κι άλλη μία έντονη επιθυμία, να πας για ψώνια.  Σε περίπτωση που τελικά δεν αντισταθείς στον πειρασμό και βγεις μία βόλτα στα μαγαζιά θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ εγκρατής, καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς σε αγορές που δεν χρειάζεσαι  και μετά το ταμείο να είναι μείον.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μία επίσκεψη σε αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς η επικοινωνιακή σας διάθεση θα βοηθήσει πολύ! Αν είσαι ελεύθερος/η μία συνάντηση που θα κάνεις σήμερα θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα