Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Εκμεταλλεύσου τις ώρες που η Σελήνη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο Λέοντα για να διακοσμήσεις το σπίτι σου, να βρεις δώρα για τους αγαπημένους σου, να φτιάξεις γλυκά και να πιείς και ένα καφεδάκι με τους φίλους σου! Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα σου υπενθυμίσει πως το διάλειμμα των τελευταίων ημερών έφτασε στο τέλος του. Είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή της μία αγγαρεία που θα πρέπει να αναλάβεις άμεσα ή κάποιες δουλειές τις οποίες δεν είχες υπολογίσει! Τώρα που γέμισες τις μπαταρίες σου μην ανησυχείς καθώς μπορείς να κάνεις τα πάντα!

Σήμερα προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς το διάλειμμα θα συνεχιστεί για λίγο ακόμα και θα μπορέσεις να περάσεις ευχάριστα μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως να μην έχεις το χρόνο να ασχοληθείς με μία γνωριμία που έκανες τις προηγούμενες ημέρες αλλά αυτό θα είναι προσωρινό.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Τα θέματα συζήτησης με την οικογένεια σου θα είναι ποικίλα και θα κάνουν ιδιαίτερα θερμό το κλίμα στο σπίτι και η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα σιγοντάρει αυτή τη διάθεση! Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και η διάθεσή σου θα αρχίσει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο! Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ο/η σύντροφός σου, οι φίλοι σου ή μία δημιουργική δραστηριότητα που θα ασχοληθείς. Για εσένα τώρα αρχίζει το διάλειμμα και η συναναστροφή με αγαπημένους σου ανθρώπους θα φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου και από το απόγευμα και έπειτα θα γίνει ακόμα καλύτερη! Αν είσαι ελεύθερος/η όσο περνούν οι ώρες θα αρχίσεις να χαλαρώνεις από δουλειές και υποχρεώσεις και θα μπορέσεις να ασχοληθείς και με μία πρόσφατη γνωριμία.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η επικοινωνιακή σου διάθεση συνεχίζει να φέρνει κοντά σου συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες και θα συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς όσο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και η προσοχή σου θα στραφεί στην οικογένειά σου, καθώς οι δικοί σου άνθρωποι μπορεί να σου κάνουν παράπονα πως δεν περνάς αρκετό χρόνο μαζί τους! Να θυμάσαι πως η επαφή μαζί τους θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα αναθερμάνει το κλίμα στο σπίτι! Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει αυτό είναι να έχεις καλή διάθεση και να μην ξεκινήσεις να θυμάσαι παράπονα που έχεις από εκείνους!

Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να περάσεις χρόνο με τον/τη σύντροφό σου εντός οικίας καθώς οι κοινωνικές υποχρεώσεις των τελευταίων ημερών δεν σας έχουν αφήσει να βρεθείτε οι δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συζήτηση τετ α τετ με αυτόν/ην που σου αρέσει θα έχει αποτελέσματα.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα