Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η ανασφάλεια που πιθανόν να νιώθεις σήμερα οφείλεται στα οικονομικά σου ζητήματα τα οποία ζητούν λύση, καθώς αν δεν τακτοποιηθούν δεν θα είναι εύκολο να χαλαρώσεις.  Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και  εξάρει την οργανωτική σου σκέψη η οποία θα είναι πολύ βοηθητική για λογαριασμούς και υποχρεώσεις.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές ενέργειες και να αποφύγεις ρίσκο τα οποία ενδέχεται να μη σου βγουν. Ένα επαγγελματικό ζήτημα θα έχει θετική εξέλιξη για εσένα  για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο σε εκκρεμότητα κοίταξε το σήμερα  που κινήσεις σου θα είναι μεθοδευμένες, καθώς θα έχεις πλήρη και ρεαλιστική επίγνωση αυτών που θέλεις να επιτύχεις. 

Σήμερα είναι  πιθανόν να  θελήσεις να βάλεις σε μία τάξη ζητήματα που σχετίζονται με λογαριασμούς και υποχρεώσεις του/ης συντρόφου σου, όμως αν το κάνεις αυθαίρετα χωρίς να τον/ην ρωτήσεις σίγουρα θα εκνευριστεί. Αν είσαι ελεύθερος/η  η προσκόλληση σου στα οικονομικά ζητήματα δεν θα αφήσει χώρο και διάθεση για τα αισθηματικά.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει το ζώδιό σου και είναι πιθανό να δημιουργήσει ανατροπές στις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς η συμπεριφορά σου θα είναι μεταβαλλόμενη.  Είναι πιθανόν μία ανάμνηση που θα σου έρθει στο μυαλό ή μία κουβέντα που θα σου πει το ταίρι σου ή κάποιος συνεργάτης σου να είναι αρκετά για να εκνευριστείς και να δημιουργηθούν ζητήματα μεταξύ σας.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον  Αιγόκερω είναι βοηθητικό για να μετριάσεις την ασταθή συμπεριφορά σου ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα.  Νέες γνωριμίες που ενδέχεται να κάνεις σήμερα έχουν όλες τις πιθανότητες να μείνουν για πολύ, για αυτό φρόντισε να αδράξεις την ευκαιρία για να βάλεις γερές βάσεις στις σχέσεις που θέλεις.

Σήμερα προτίμησε να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με τον/τη σύντροφό σου με βάση τη λογική και όχι με βάση  τις τάσεις κυκλοθυμίας που θα έχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μέσω ενός συνεργάτη σου ή ενός στενού αγαπημένου σου προσώπου.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Οι φοβίες σου και οι ανασφάλειες σου θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα με αποτέλεσμα να γεμίσεις το μυαλό σου με υποθετικές καταστροφικές σκέψεις, βασισμένες σε βιώματα γνωστών αλλά και ιστορίες που θα διαβάσεις ή θα δεις στην τηλεόραση. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα αναμοχλεύσει ανησυχίες με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να μην σε επηρεάσουν. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον  Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να επανέλθεις καθώς θα ενισχύσει τη λογική σου σκέψη. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο όπλο σου σήμερα ώστε να μπορέσεις να ξεφύγεις από το φαύλο κύκλο  υποθετικών σεναρίων, που μπορεί να σε ταλαιπωρήσει. 

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα είσαι έντονα καχύποπτος/η απέναντι στον/τη σύντροφό σου όμως πριν του/της επιρρίψεις ευθύνες για οτιδήποτε, σκέψου αν πραγματικά έχεις λόγους να τον/την υποπτεύεσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η μην συγκρίνεις μία πρόσφατη γνωριμία με  γνωριμίες του παρελθόντος.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα