Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα τα οποία θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τον προϋπολογισμό σου προκειμένου να τα καλύψεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και ανησυχίες που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό το πρωί υποδηλώνει πως δεν αποκλείεται να βρεις τρόπο να κερδίσεις κάποια έξτρα χρήματα. Αυτά μπορεί να έρθουν από το λογιστή σου από έναν συνέταιρο σου ή ακόμα και από  ένα δημόσιο φορέα!  Ακόμα και αν αυτά είναι λίγα να θυμάσαι πως θα έχουν πολύ θετική επίδραση στην ψυχολογία σου. 

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορείς να έρθεις πολύ κοντά με τον/τη σύντροφό σου μεταφορικά και κυριολεκτικά καθώς η ατμόσφαιρα μεταξύ σας θα είναι θερμή! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία ακόμα και αν βρίσκεται σε πλατωνικό επίπεδο προς το παρόν, θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σου.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να δημιουργεί μία αναστάτωση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.  Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα έχεις την τάση να αποφασίζεις μόνος/η σου ακόμα και για θέματα που αφορούν και άλλα πρόσωπα και αυτό μπορεί να γίνει πηγή εντάσεων.  Η αντίθεση που σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη από το Σκορπιό δείχνει πως στο τέλος θα καταφέρεις να κατευνάσεις τα πνεύματα και να μην  μπορέσει κανείς να σου κρατήσει κακία! Παρόλα αυτά μην  εκμεταλλεύεσαι την επιρροή που θα έχεις στους άλλους και προσπάθησε να είσαι εξ αρχής εντάξει απέναντί τους. 

Σήμερα μία έκπληξη από τον/τη σύντροφό σου ή απλά μία κίνηση που θα κάνει θα σου δώσει να καταλάβεις  τα συναισθήματα του/ης για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα  θα σου κάνει ξεκάθαρο πως σε θέλει αποκλειστικά δικό/η της!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η διάθεση σου θα είναι περίεργη σήμερα και πιθανό να νιώθεις πως δεν έχεις αρκετά αποθέματα ενέργειας ώστε να ασχοληθείς ακόμα και με τις απλές καθημερινές σου υποχρεώσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να  επηρεάζει τις αντοχές σου. Η αντίθεση που  σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη από το Σκορπιό μπορεί να φέρει κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις οι οποίες όμως θα φέρουν κάτι καλό σε εργασιακό επίπεδο.  Αυτό που χρειάζεται είναι να ιεραρχήσεις τις δουλειές που έχεις να κάνεις ώστε να μην σπαταλήσεις την ενέργειά σου  σε πράγματα που δεν χρειάζεται.

Σήμερα είναι  πιθανόν να μην έχεις διάθεση για στενά τετ-α-τετ με τον/τη σύντροφό σου καθώς αλλά θα θέλει εκείνος/η και αλλά εσύ! Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα στη δουλειά σου μπορεί να υπάρχει κάποιος/α που θα φροντίσει να σου δείξει πως δεν του/ης περνάς καθόλου απαρατήρητος/η!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Οποιοδήποτε θέμα και να σε απασχολεί σήμερα καλό θα ήταν να το συζητήσεις με τους φίλους σου και να πάρεις τη γνώμη τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και από αυτή τη θέση θα εξακολουθεί να τονίζει τη σημασία που έχουν οι φίλοι σου για εσένα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό το πρωί υποδηλώνει πως η ημέρα εκτός από όλα τα άλλα θα έχει και διάθεση για φλερτ! Δεν αποκλείεται να σε φλερτάρουν σε ένα χώρο που θα βρεθείς είτε μόνος/η σου είτε παρέα με ένα φιλικό σου πρόσωπο και αυτό θα σε ανεβάσει!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να επιλέξεις να  αφιερώσεις χρόνο σε εκείνον/η και να του/ης δείξεις το ενδιαφέρον σου έμπρακτα. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ ενός ανθρώπου που θα βρεθείτε σε μία κοινή παρέα σήμερα, δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα