Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Σήμερα όσες υποχρεώσεις και αν έχεις προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί. Εάν αυτό το «κάτι» περιλαμβάνει και την παρέα σου θα είναι ακόμα καλύτερο, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο ευνοεί τις συλλογικές δραστηριότητες. Ακόμα  και μία έξοδος για φαγητό με συναδέλφους μετά τη δουλειά θα κάνει πολύ καλό στη διάθεσή σου καθώς θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς. Το μυστικό της ημέρας είναι να βρεις λίγο χρόνο για  να  δεις αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς οτιδήποτε  περιλαμβάνει συζητήσεις, συναντήσεις και κόσμο θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να επιλέξεις να κάνεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου και να συναντήσετε τους φίλους σας, καθώς τέτοιου είδους επαφές ευνοούνται πολύ. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να φανεί μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανόν να σε απασχολήσει ιδιαίτερα ένα επαγγελματικό σου ζήτημα καθώς θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπος προκειμένου να το φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να καταφέρεις οτιδήποτε σου ανατεθεί στον επαγγελματικό τομέα προκειμένου να κερδίσεις την αναγνώριση που επιθυμείς. Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να τραβήξεις τα βλέμματα και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Απόφυγε προσωπικές συζητήσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως δεν  θα εκτεθείς.

Σήμερα  θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου ένα ζήτημα της δουλειάς σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, αν δεν θέλεις να μονοπωλήσει και ολόκληρο το χρόνο που θα έχεις με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με επαγγελματική διάθεση όμως θα είναι ενδιαφέρουσα.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον  Υδροχόο και  φέρνει στο μυαλό σου τρόπους προκειμένου να περάσεις μία όμορφη ημέρα κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν.  Μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που δεν βλέπεις τόσο συχνά, η επαφή με ανθρώπους που ξέρεις πως μαζί τους μπορείς να συζητήσεις και να σε ακούσουν, καθώς και η προοπτική μιας εκδρομής στο επόμενο ρεπό σου είναι μερικά από τα σενάρια που μπορούν να σου φτιάξουν την ημέρα. Θα πρέπει να θυμάσαι πως οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα θα είναι καλύτερο να το κάνεις με παρέα, για αυτό προτίμησε  συλλογικές δραστηριότητες, συζητήσεις και συναντήσεις αν θέλεις να περάσεις όμορφα!

Μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου με αφορμή ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε θα είναι η αρχή της υλοποίησης του! Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου  θα έχεις την ευκαιρία να  γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε εντυπωσιάσουν με τις γνώσεις τους και τη φιλοσοφία τους.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα