Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο  και θα φέρει κοντά σου πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος αλλά και νέα πρόσωπα με τα οποία θα έχεις κοινά ενδιαφέροντα! Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ τη συναναστροφή σου με τους άλλους και θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως οι απόψεις σου, τα ενδιαφέροντά σου και ο τρόπος που θα προσεγγίσεις κάποιο ζήτημα θα κάνουν πολύ θετική εντύπωση σε συζητήσεις  μεταξύ φίλων. Δεν αποκλείεται αυτά να γίνουν και η αφορμή για να αποκτήσεις νέους «συμμάχους» οι οποίοι θα συμφωνούν απόλυτα με τον τρόπο σκέψης σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να επιλέξετε να δραστηριοποιηθείτε σε κάτι  όπως  μία συλλογική δραστηριότητα παρέα με φίλους σας και να μην μείνετε σπίτι! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έρθει με τις καλύτερες συστάσεις μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα συνεχίσουν να  σε απασχολούν επαγγελματικά ζητήματα, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο σου δημιουργεί μία ανησυχία σχετικά με αυτά. Βέβαια δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να λάμψεις και να ξεχωρίσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν να σου γίνει μία επαγγελματική πρόταση η οποία θα είναι αρκετά συμφέρουσα και θα ανεβάσει πολύ την αυτοπεποίθησή σου. Καλό θα ήταν βέβαια να σκεφτείς μακροπρόθεσμα πριν  πάρεις την απόφαση σου.

Μία επιτυχία που θα έχεις σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βοηθήσει πολύ και στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα έχεις άλλο αέρα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει λόγω της καλής σου διάθεσης που δεν θα γίνεται να περάσει απαρατήρητη.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου χαρίζει όρεξη να ασχοληθείς με νέες πληροφορίες  ώστε να διευρύνεις τις γνώσεις σου σε θέματα που σε αφορούν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα κλέψεις την παράσταση σε μία συζήτηση που θα έχεις με τους στενούς σου συνεργάτες ή με τον/τη σύντροφό σου,  καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να δείξεις τις γνώσεις που έχεις! Δεν αποκλείεται  οι γνώσεις και η άποψη σου να γίνουν αντικείμενο συζήτησης και να σε φέρουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ανθρώπων γύρω σου! Ακόμα ενδέχεται να έχεις και ένα ευχάριστο νέο σχετικά με μία συνεργασία σου που θα φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου.

Σήμερα είναι μία ημέρα πολύ καλή για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν επιλέξετε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θα αποτελέσει τροφή για το πνεύμα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις αυτόν/ην που θα επιλέξεις με τις γνώσεις σου και τον αέρα που αποπνέεις.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα