Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με συλλογικές δραστηριότητες ή ακόμα και με θέματα που σχετίζονται με φιλικά σου πρόσωπα. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είσαι πολύ καλός ακροατής και αυτό θα σε βοηθήσει να βρεθείς στο επίκεντρο της παρέας, καθώς όλοι οι φίλοι σου θα σε αναζητήσουν προκειμένου να τους δώσεις τη συμβουλή σου. Αν επιλέξεις να περάσεις την ημέρα μαζί με ανθρώπους που ξέρεις πως απολαμβάνεις την παρέα μαζί τους τότε όχι μόνο θα κρατήσεις σε πολύ καλά επίπεδα τη διάθεσή σου, αλλά θα γεμίσεις και τις μπαταρίες σου για τις επόμενες ημέρες!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς όχι μόνο με τον/τη σύντροφό σου αλλά και με τους φίλους σου, για αυτό προσπάθησε να τους συντονίσεις όλους ώστε να κάνετε κάτι μαζί! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα «χρησιμοποιήσει» κάποιο φίλο σου προκειμένου να σε πλησιάσει περισσότερο.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Σήμερα θα παρατηρήσεις που σου έρχονται στο μυαλό όλο και πιο έντονα γεγονότα που σχετίζονται με τη δουλειά σου και με επαγγελματικά ζητήματα γενικότερα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και είναι υπεύθυνη για την ανάγκη που θα νιώσεις να ασχοληθείς με το επαγγελματικό «φαίνεσθαι». Σήμερα είναι πιθανόν να σου δοθεί η ευκαιρία να συζητήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο με ανθρώπους που θα συναναστραφείς μαζί τους στη δουλειά. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να κρατήσεις κάποια κομμάτια αυτών των σχεδίων αποκλειστικά για εσένα και να μην δώσεις λεπτομέρειες σε τρίτα πρόσωπα.

Σήμερα ακόμα και αν βρεις χρόνο να δεις τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η για να μην παρασυρθείς από την ανάγκη που θα έχεις να μιλήσεις μόνο για τη δουλειά! Αν είσαι ελεύθερος/η οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σε έχουν απορροφήσει και ίσως να μην βλέπεις πως κάποιος/α σε φλερτάρει.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να βρεθείς με ανθρώπους τους οποίους έχεις καιρό να δεις και να ξεκινήσετε συζήτηση σχετικά με το πως περάσατε τις προηγούμενες εορταστικές ημέρες. Είναι πιθανόν να ακούσεις και για κάποιο ταξίδι που πήγε ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον και αυτό θα γίνει αφορμή για να ξεκινήσεις και εσύ να ετοιμάζεις μία απόδραση! Η Σελήνη η οποία βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι καθώς θα φροντίσει να γεμίσει το μυαλό σου με ιδέες, για να καταφέρεις μία μονοήμερη ή ακόμα και μία πολυήμερη εκδρομή! Αυτό που χρειάζεσαι είναι κέφι και σίγουρα σήμερα το έχεις.

Μία καλή ιδέα είναι να προτείνεις στον/τη σύντροφό σου να κάνετε μία σύντομη απόδραση έστω και μίας ημέρας προκειμένου να κλείσετε ευχάριστα το διάστημα των εορταστικών διακοπών. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να συναντήσεις κάποιον/α που σου αρέσει και θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον σε μία συνάντηση με φίλους.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να μείνεις σπίτι και να μην κανονίσεις τίποτα ιδιαίτερο προκειμένου να μπορέσεις να ξεκουραστείς και να «τακτοποιηθείς». Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι ότι πρέπει για να κάνεις μία ενδοσκόπηση ώστε να μαζέψεις τα συναισθήματα, τις σκέψεις σου και τις εμπειρίες που αποκόμισες τις προηγούμενες ημέρες. Είναι πιθανόν να προκύψει ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο θα κερδίσει επάξια μερίδιο από την προσοχή σου. Προσπάθησε να το διευθετήσεις με προσοχή ώστε να μη χρειαστεί να έρθει ξανά στο προσκήνιο.

Σήμερα θα έχεις ανεβασμένη ερωτική διάθεση και αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να έρθεις πολύ κοντά με τον/τη σύντροφό σου κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε τις κινήσεις που δείχνουν πως διεκδικείς έντονα αυτόν/ην που θέλεις και κράτησε μία πιο χαλαρή στάση.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα