Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου και με μία δουλειά που μπορεί να έχει προκύψει σχετικά με το σπίτι σας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα είναι εύκολο να κατευθύνεις τη συζήτηση και τη δράση εκεί που θέλεις, προκειμένου να μπορέσεις να βρεις λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί  και σχετίζεται με το  χώρο που ζεις. Το απόγευμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως μία παρορμητική συμπεριφορά σου μπορεί να χαλάσει ότι «έχτιζες» μέσα στην ημέρα.

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις περίεργα όσον αφορά τη συμπεριφορά του/ης συντρόφου σου/η όμως θα έχεις τον τρόπο να ξεπεράσεις νεύρα που θα προκύψουν και  διαφωνίες που ενδέχεται να παρουσιαστούν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε εκπλήξει (δυσάρεστα ή ευχάριστα θα εξαρτηθεί από τον προσωπικό σου χάρτη).

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς η επαφή μαζί τους θα είναι αγχολυτική. Το  τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως ένα φιλικό σου πρόσωπο θα δείξει έμπρακτα την αγάπη του προς εσένα, καθώς θα σε βοηθήσει σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί είτε πρακτικά είτε συναισθηματικά. Το απόγευμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό μπορεί να σου φέρει στο μυαλό γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος, τα οποία ενδέχεται να σε εκνευρίσουν και μόνο που θα τα θυμηθείς.

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς με τον/τη σύντροφό σου σε μία συλλογική δραστηριότητα καθώς αν δεν επικοινωνήσετε μαζί με άλλους θα δημιουργηθεί εκνευρισμός μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η σωστή διαχείριση μιας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει, θα μειώσει τις πιθανότητες για «απρόοπτες» αντιδράσεις.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Σήμερα όπως και τις προηγούμενες ημέρες τα οικονομικά σου ζητήματα θα είναι πολύ ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητές σου, καθώς  το τελευταίο διάστημα νιώθεις πως τα έξοδα είναι πολύ περισσότερα από τα έσοδα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα στεφθεί με επιτυχία και αυτό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου. Όσο περνούν οι ώρες θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσεις να νιώθεις έντονο το στοιχείο του εκνευρισμού. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει μία παρεξήγηση με ένα φίλο σου, για αυτό πρόσεξε πολύ  τον τρόπο που θα του εκφράσεις τη γνώμη σου για κάτι που τον απασχολεί.

Σήμερα προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να βρεθείς με τον/τη σύντροφό σου καθώς όσο περνούν οι ώρες θα σε πιάσουν τα νεύρα σου,  και θα την πληρώσει εκείνος/η ακόμα και αν δεν φταίει. Αν είσαι ελεύθερος/η  απόφυγε να μπλέξεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα και ένα φιλικό σου πρόσωπο.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα