Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τις δικές σου απόψεις, τα δικά σου πιστεύω και οτιδήποτε σε απασχολεί στους αγαπημένους σου ανθρώπους.  Το τρίγωνο  που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στον Τοξότη  μπορεί να προκαλέσει μία μικρή σύγχυση. Είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να πεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου.  Πρόσεξε ιδιαίτερα και κατά τη συνάντηση σου με ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι να έχεις καλή διάθεση καθώς αν έχεις θέληση να περάσεις καλά, τότε καμία παρεξήγηση δεν θα συμβεί και αν συμβεί θα λυθεί αμέσως.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μία συζήτηση θα αναμοχλεύσει παρελθοντικά γεγονότα που αφορούν εσένα και τον/τη σύντροφό σου, όμως αυτά μπορεί να δημιουργήσουν μία γλυκιά αναπόληση, η οποία δεν θα είναι άσχημη. Αν είσαι ελεύθερος/η ήρθε η ώρα να ξαναδείς μία παλαιότερη γνωριμία που είχε μείνει στον πάγο.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Οι σκέψεις σου θα σε δυσκολέψουν σήμερα καθώς το μυαλό σου θα έχει την τάση να ψάχνει και να βρίσκει προβλήματα ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα αναμοχλεύσει τις ανασφάλειές σου, με αποτέλεσμα να μη νιώθεις ιδιαίτερα άνετα.  Το  τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη υποδηλώνει πώς θα έρθουν αρκετά θέματα στο προσκήνιο τα οποία σχετίζονται με  καταστάσεις και ανθρώπους του παρελθόντος.  Μην τα χρησιμοποιήσεις σαν δικαιολογία για την πεσμένη σου διάθεση, καθώς αυτά μπορούν να γίνουν η κινητήριος δύναμη για να «ξεκολλήσεις» από κάποιες καταστάσεις που σε ταλανίζουν.

Σήμερα μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα σε γυρίσει πίσω σε ζητήματα του παρελθόντος από τα οποία μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι, αρκεί να συνειδητοποιήσετε το λόγο που έγιναν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος θα σε βάλει σε σκέψεις.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Σήμερα οι κοινωνικές συναναστροφές θα είναι στα πάνω τους καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα σου υπενθυμίσει πως έχεις φίλους και ανθρώπους που περιμένουν να τους αφιερώσεις λίγο χρόνο.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη θα φέρει κοντά σου και ένα παλιό συνεργάτη σου ή ακόμα και ένα παλιό έρωτα γεγονός που θα σε χαροποιήσει.  Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να ξεκαθαρίσουν πράγματα του παρελθόντος αρκεί να μην τα μπερδέψεις με ζητήματα του παρόντος, καθώς εκεί η κατάσταση μπορεί να γίνει περίπλοκη.  Κλείσε κάποιες πόρτες ώστε να αποφασίσεις αν και εφόσον χρειάζεται να ανοίξεις άλλες. 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να λύσεις οριστικά ένα ζήτημα που υπάρχει το τελευταίο διάστημα με τον/τη σύντροφό σου και το συζητάτε  ξανά και ξανά χωρίς να βρίσκετε λύση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία του παρελθόντος θα επιστρέψει ξανά στη ζωή σου, δες με προσοχή τι ζητάει.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα